Af - 29/09-14 12:50

VILDT:  Kystbanens pendlere roser DSB!VILDT: Kystbanens pendlere roser DSB!

Det plejer i høj grad at handle om forsinkelser og aflysninger i Kystbane-pendlernes Facebook-forum. Men her til morgen var tonen en helt anden.

storybild

Ekstra togsæt på Kystbanen efter brokollapset fik her til morgen flere pendlere til at vende tommelfingeren i vejret. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Respekt, ros, smileyer og thumbs up til DSB er her til morgen tikket ind i kystbanependlernes Facebook-forum. Ja, den er god nok. Forummet, der ellers til daglig i høj grad er fyldt med opdateringer om forsinkelser og manglende togsæt på den omdiskuterede togstrækning, var her til morgen præget af smil og tilfredshed.

Weekendens brokollaps over Helsingørmotorvejen fik nemlig DSB til at indsætte ekstra lange tog på Kystbanen og på S-togslinjen B fra Holte i morgenmylderet for at imødekomme de tusindvis af nordsjællandske bilister, der lod bilen stå i garagen og i stedet hoppede på toget mod København. Det fik flere af de faste Kystbane-pendlere til tasterne.

Brokollaps: Genåbning af motorvej trækker ud
Brokollaps: Genåbning af motorvej trækker ud

- Respekt til DSB ø her til morgen. 8:26 fra humlebæk var presset, men havde pladser nok til alle, lyder det fra en bruger, mens en anden skriver:

- Synes også at DSB og DSB Øresund fortjener ros for at få det til at glide... De kan jo åbenbart godt?!? Også - og måske endnu større - ros for at være på ‘banen’ i så god tid med meldinger om, hvordan man ville tackle situationen …

Brokollaps: Sådan kommer du hjem efter job
Brokollaps: Sådan kommer du hjem efter job

Også en bemærkning fra en kvindelig pendler fik likes’ne til at rulle ind:

- Tak til DSB. For en gang skyld har I prioriteret rigtigt. Kl. 07 Kokkedal: tog i begge retninger er med ekstra togsæt, og der er synligt DSB-personale ved perronen. Så selvom der er en del flere passagerer pga brokollaps, er der plads i togene til både folk med cykler og kufferter.

DSB forbereder sig på togkaos mandag morgen efter kollaps
DSB forbereder sig på togkaos mandag morgen efter kollaps

Bemærkningen blev dog også mødt med svar fra Svend Five-o Pedersen:

- Det skyldes, at broen er nede ...

Og han er ikke den eneste, der mener, at Kystbane-trafikken gled bedre på grund af udfordringerne på Helsingørmotorvejen.

Kystbanen plages af massive forsinkelser
Kystbanen plages af massive forsinkelser

- Sært at der skal en væltet bro til at sikre plads i togene…, skriver en pendler, mens en anden bemærker:

- Hmm hvis de kan indsætte et par tusinde ekstra pladser bare sådan... hvor er de pladser så på hverdage, hvor der ofte mangler tog?


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Popstjerne skrev om Andreas og...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx