Af - 13/03-14 11:45

Hashpushere indtager nyt boligkvarterHashpushere indtager nyt boligkvarter

Pushere spreder sig til Nordvest-kvarteret, hvor der foregår åbenlyst salg ved siden af en legeplads.

storybild

Indgang til legepladsen ved Degnestavnen. (Billede: Google Maps)

Igennem de seneste seks måneder har pushere åbenlyst solgt hash fra Degnestavnen i Nordvestkvarteret. Det skriver Nørrebro/Nordvest-Bladet.

Politiet i kæmpe narko-razzia: 80 anholdt
Politiet i kæmpe narko-razzia: 80 anholdt

Det ulovlige salg af hash sker fra et skur, som tidligere var tilholdssted for alkoholikere. De er ifølge lokale beboere, som avisen har talt med, blevet forvist af de kriminelle pushere.

Salget foregår i umiddelbar nærhed af en legepads, og det får overfor avisen flere beboere til at bekymre sig om, at eventuelle opgør om hashmarkedet kan gå ud over civile.

Forældre tvang 2-årig søn til at ryge hash
Forældre tvang 2-årig søn til at ryge hash

Politiet kender godt til det nye salgssted, men vicepolitiinspektør Tommy Laursen fra Station Bellahøj siger ikke direkte, at man vil gøre noget ved ulovlighederne.

- Vi er godt bekendte med at vi har en udfordring med hashhandel på Degnestavnen, ligesom der er flere steder i København. Vi har lige lavet en stor aktion i Jægersborggade, hvor vi fik 23 fængslet i fire uger, for hashhandel. Så det er faktisk noget, vi ser ganske alvorligt på, men som med alt muligt andet, så er det antallet af købere, der er afgørende for, hvor sælgerne er, siger Tommy Laursen til Nørrebro/Nordvest-bladet.

Næsten 1200 hashkøbere modtog sms fra politiet
Næsten 1200 hashkøbere modtog sms fra politiet

Kommuen har forsøgt at fjerne hashhandlen ved at demontere en del af skuret, hvor salget foregår, men det har ikke hjulpet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx