Af - 30/03-16 08:34; Opdateret: 30/03-16 08:47

Laudrup-legendernes hus er til salg: Så lidt koster boligenLaudrup-legendernes hus er til salg: Så lidt koster boligen

Fodboldikonernes barndomshjem er til salg, og det er langt billigere end de velhavende brødres pragtejendomme i Nordsjælland.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du fodboldambitioner på dine børns vegne?

Så har du nu muligheden for at se dem drible på det selvsamme sted, hvor to af Danmarks største fodboldspillere gennem tiderne tog de allerførste driblinger og husmandsfinter. Det skriver boligsiden Boliga.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I starten af 1970'erne flyttede Laudrup-familien til Grønnemarksvej i Brøndby, hvor de indlogerede sig i et 117 kvadratmeter stort parcelhus, som blev rammen om Laudrup-brødrenes barndom og ungdom.

Huset har siden da skiftet hænder mange gange, og nu er det igen muligt at erhverve sig boligen, som langtfra har et prisskilt, der får folk til at løbe skrigende bort.

Den er sat til salg for 2,6 millioner kroner, og ejendommen ligger kun et par kilometer fra Brøndby Stadion, hvor fodboldbrødrene slog deres folder i de sene ungdomsår.

Ejendommen har indtil videre været på markedet i seks dage.

Ejendommen er bygget i 1958, har fire værelser plus en kælder og en samlet grundstørrelse på 664 kvadratmeter.

Hverken Michael eller Brian Laudrup bor dog længere i Brøndby.

Brian Laudrup residerer ifølge Boliga i et hus på Skodsborg Strandvej, hvor han gennem længere tid - og uden held - har forsøgt at sælge sin villa, mens Michael Laudrup ejer en villa på Vedbæk Strandvej og en luksuslejlighed på Christianshavn, som han købte i 2013 for over 14 millioner kroner.

Michael Laudrup forsøgte at sælge sin Vedbæk-villa i 2012 for 38 millioner kroner, men efter 200 dage på markedet blev huset pillet af den officielle udbudsliste hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ølbrygning gavner forholdet
bt.dk
Nadia Shila sagsøger hospital:...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
Nadims søster scorer boksekontrakt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx