Af - 29/05-15 09:45

Stunt-konge: Jeg er holdt op med at tælle mine skaderStunt-konge: Jeg er holdt op med at tælle mine skader

Actionsport-showet Nitro Cirkus Live med den verdenskendte vovehals Travis Pastrani i spidsen er klar til at vælte Vestegnen.

Bildstrecke im Grossformat »

- I kommer til at se en masse vilde tricks. Men nok også en hel del styrt, lyder det fra den verdensberømte X-Games-stjerne, Travis Pastrana, da metroxpress forleden møder ham til et interview på Tivoli Hotel i København.

Her er han på besøg for at promovere det store globale actionsport-fænomen Nitro Cirkus Live, der søndag rammer dansk jord for første gang på Brøndby Stadion.

Med sig har den 31-årige amerikaner 30 af verdens bedste ekstremsports-stjerner, der vil demonstrere vilde, halsbrækkende tricks på BMX, FMK og et hav af motoriserede køretøjer.

- Mit formål med Nitro Cirkus er at samle folk, der er villige til at prøve kræfter med at gøre det umulige muligt, fortæller Travis Pastrani, men lægger samtidig ikke skjul på, at der med garanti vil forekomme uheld.

- Drengene kommer altid på benene igen. De er meget udholdende. Men når man falder fra ni meter i luften og lander på sit hoved, er det som regel ikke godt, siger Travis Pastrani, der selv er kommet galt afsted mange gange og halter, når han går.

Mange skader
- Jeg er blevet opereret 32 gange. Men hvor meget jeg har brækket, har jeg ingen anelse om. Jeg er holdt op med at tælle mine skader, siger Travis Pastrana og tilføjer, at han på ingen er måde er en skør adrenalinjunkie.

- For mig har det aldrig handlet om adrenalin, men om at udfordre sig selv og skubbe grænsen for, hvad der er muligt.

- Jeg vågner op hver morgen med en brændende passion for det, jeg laver, og jeg behøver ikke have et rigtigt job, siger han med et grin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Discount-gigant indfører pant på...
bt.dk
Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx