Af - 27/08-14 18:56

20 år samme sted: Hard Rock Cafe flytter20 år samme sted: Hard Rock Cafe flytter

Næsten 20 år efter Hard Rock Cafe åbnede i Tivoli flytter de nu over på Rådhuspladsen

storybild

Hard Rock Cafe, der er kendt for at udsmykke restauranten med ting, der har tilhørt verdens største musikstjerner, flytter fra Tivoli til Rådhuspladsen. Her er det popstjernen Rihanna, der overdrager en t-shirt med autograf til kæden.

En af Københavns mest plagede gå i byen-gader Vestergade får nu endnu en bar, når Hard Rock Cafe senere på året åbner op på hjørnet overfor Politikens Hus på Rådhuspladsen.

Til gengæld lukker de for burgerjointen og salget af t-shirt ved Tivoli, hvor den verdensomspændende kæde ellers har haft adresse siden 1995.

Københavns Kommunes bevillingsnævn gav tidligere på ugen tilladelse til at stedet kunne åbne på den nye adresse og holde åbent til klokken tre med angiveligt plads til over tusinde gæster.

Tidligere på året vedtog kommunen, at det er slut med nye natbevillinger på Vestergade, Gothersgade og et par gader deromkring efter mange naboklager.

Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen bekræfter bevillingen til Hard Rock Cafe.

“Men de har fået den udelukkende på betingelse, at de kun må have indgang ud mod Rådhuspladsen, så vi forhåbentligt undgår, at der kommer flere støjende mennesker på Vestergade,” siger han.

Han fortæller i øvrigt, at den amerikanske kæde søgte før, at man vedtog de nye regler i juni og derfor er omfattet af de tidligere regler.

Liberal Alliance beskylder borgmesteren for dobbeltmoral.

“Det giver ingen mening, at borgmesteren først siger, at man skal stoppe for nye natklubber på bestemte adresser. Og alligevel giver lov til nye natklubber her. Som liberal er jeg dog glad for nye steder,” siger Lilian Parker Kauler.

Hard Rock Cafe Copenhagen bekræftede i går, at de flytter over på Rådhuspladsen, men fortalte de foretrak, at vi ventede med at skrive historien. Hard Rock Cafe Copenhagen åbnede i København i 1995. Hard Rock Cafe har 181 cafeer, hoteller og kasinoer i 56 lande.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx