Af - 05/12-13 09:13

Robert er for doven til at pille valgplakater nedRobert er for doven til at pille valgplakater ned

Dovne Robert har ikke fået pillet sine valgplakater ned mere end to uger siden kommunalvalget.

storybild

Robert Nielsen - også kendt som Dovne Robert - lader sine valgplakater hænge. Reglerne siger ellers, at man selv skal pille dem ned. (Billede: Polfoto/Jesper Mortensen/arkiv)

For en uge siden skulle valgplakaterne senest være pillet ned efter kommunalvalget i november. Men blandt andet Robert Nielsen – bedre kendt som Dovne Robert – hænger stadig til skue for københavnerne flere steder.

- Jeg har taget de plakater ned, jeg lige har set på min vej, men jeg gider altså ikke køre til Brønshøj for at se, om der hænger nogle af mine derude. Jeg ved, at en af mine venner har hængt dem op, men jeg ved jo ikke hvor, forklarer han til Berlingske Nyhedsbureau.

Dovent valg til Dovne Robert
Dovent valg til Dovne Robert

- Når kommunen bliver irriteret over det, så ringer de vel og siger, hvor plakaterne hænger, og at jeg skal tage dem ned. På den måde slipper jeg for at køre rundt og kigge efter dem, siger Robert Nielsen, der ikke fik stemmer nok til at blive valgt til Københavns Borgerrepræsentation, til nyhedsbureauet.

Når plakaterne ikke er fjernet inden for fristen begynder kommunen så småt at pille plakaterne ned. Regningen bliver sendt til partiet, og dermed står Robert Nielsen altså til at skulle punge ud for sin dovenskab.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx