Af Nadia Guldbæk Welch - 28/12-17 16:54; Opdateret: 28/12-17 20:59

Tre-årig i voldsom faldulykke i shoppingcenter: Sådan kunne det skeTre-årig i voldsom faldulykke i shoppingcenter: Sådan kunne det ske

Var du vidne til ulykken? Så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller via vores Facebook-side.

storybild

Var du vidne til ulykken? Så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller via vores Facebook-side.

Da en tre-årig dreng torsdag eftermiddag faldt ned fra en rulletrappe i Fisketorvet, skyldtes det, at han selv forcerede væggen.

Det fortæller Helle Garcia Kordal, der er senior commercial manager for Fisketorvet, som efterfølgende set ulykken på video.

»Vi kan se, at den lille dreng har trængt sig igennem værnet og er kommet ud på ydersiden af rulletrappen og er faldet ned,« forklarer hun til Ritzau og tilføjer, at der stadig foregår tekniske undersøgelser hos både politiet og Fisketorvet.

Og forklaringen stemmer overens med den som vagtchefen hos Københavns Politi, Henrik Svejstrup, giver til BT.

»Drengen har mast sig ud ved hegnet ved siden af rulletrappen, og han er så faldet seks meter ned,« siger Henrik Svejstrup, der fortæller, at politiet er færdige med at arbejde ude i centeret.

Og de kan konstatere, at der ikke er tale om en teknisk fejl eller lignende.

»Der er ikke noget galt med rulletrappen. Og hegnet har siddet sådan i tyve år. Så der er tale om en lille dreng, der har fået mast sig igennem,« siger Henrik Svejstrup om ulykken, der skete lige ved Starbucks.

Finn List der var til stede, da ulykken fandt sted, fortæller til Ekstra Bladet, at der pludselig lød et stort dunk, der kunne mærkes i hele gulvet.

»Kort efter kom moderen løbende ned af rullebåndet og var meget oprevet. Og både vagter og ambulance kom meget hurtigt. Det var meget dramatisk, og flere blandt personalet på Starbucks begyndte at græde,« fortæller han til mediet og tilføjer, at den lille dreng ikke ramte nogen, men det kunne han godt have gjort.

Drengen blev efterfølgende kørt til traumecenteret på Rigshospitalet.

»Jeg har lige hørt fra dem derude. Hans tilstand er ikke kritisk, den er stabil,« fortæller Henrik Svejstrup til BT og Metroxpress.

Helle Garcia Kordal fortæller, at der bliver taget hånd om personalet.

»Alle, der har været vidne til den her episode, er rystede. Det gælder familien, vores personale og vores gæster. Lige nu modtager personalet på Starbucks hjælp fra en krisepsykolog,« siger Helle Garcia Kordal, der også sender tanker til den tre-årige dreng og hans familie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx