Af - 27/03-14 22:49

Bestem selv din skæbne 18 meter over Bakkens topBestem selv din skæbne 18 meter over Bakkens top

Vi har prøvet Bakkens nye forlystelse ‘Sky Roller’

storybild

Bakkens nyeste forlystelse hejser dig 18 meter op i luften og svinger dig rundt.

Du afgør selv, hvor vildt det skal være. Vi tog en prøvetur.

Stilheden i Dyrehaven nord for København bliver endnu en gang brudt af hvin.

I dag åbnede Bakken op for sin sæson nummer 431. I år med den nye forlystelse ‘Sky Roller’, der er en 18 meter høj karrusel, der svinger dig rundt med 50 kilometer i timen.

Metroxpress’ udsendte var en anelse utilpas ved tanken om at blive slynget rundt oppe i luften. Men de små flyvemaskiner, man sidder i, har håndtag på vingerne, så man kan tippe dem og selv gøre sin tur mere eller mindre vild.

Undertegnede valgte ikke at tage turen på hovedet, men i stedet vippe frem og tilbage, så den fine udsigt kunne nydes.

‘Sky Roller’ gav rig mulighed for hvin af fryd og kilden i maven. 50 kilometer i timen føles hurtigt i den lille flyvemaskine.

Når man er nede på jorden igen, føler man sig lille og rundtosset. En flok unge mænd var allerede på vej op i forlystelsen igen, imens de udvekslede erfaringer med, hvordan man får så vild en tur som muligt.

Steen Grænge, der er teltholder og står bag forlystelsen, valgte den, fordi han mener, Bakken manglede en vild karrusel, og at placeringen midt på Dyrehavsbakken opfordrer til en høj forlystelse.

Han har fulgt med i udviklingen af forlystelser over hele verden og mener, at ‘Sky Roller’ er anderledes end andre forlystelser, fordi de, der prøver den, aktivt skal bestemme over deres tur og overvinde deres frygt.

- Jeg ville gerne finde en anderledes forlystelse, som folk synes er sjov. Hvis folk gerne vil svinge rundt på hovedet, skal de selv vælge det, siger Steen Grænge.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx