Af - 24/06-15 21:52; Opdateret: 24/06-15 22:10

Tegninger: Sådan skal Enghaveparken se udTegninger: Sådan skal Enghaveparken se ud

På lørdag starter sommerens dialog med borgerne om den nye Enghavepark. Her kan du se billeder af, hvordan parken skal fornyes.

Bildstrecke im Grossformat »

Enghaveparken skal have en makeover de kommende år, og du kan være med til at sætte dit præg på den gamle Vesterbropark.

Verdenskendt street-art indtager Vesterbro
Verdenskendt street-art indtager Vesterbro

På lørdag sparker Områdefornyelsen Vesterbro dialogen i gang med et morgenmøde, hvor der også vil være indvielse af de nye boder ved indgangen fra Enghavevej. De to containere er en prototype på de boder, der oprindelig stod ved indgangen og som det arbejdes på at genopføre

Trafikforsøg tester muligheden for en bedre Rantzausgade
Trafikforsøg tester muligheden for en bedre Rantzausgade

Frem til september vil boderne danne ramme for workshops med borgerne, der også kan orientere sig om de fremtidige planer for parken. De overordnede rammer ligger fast, men indretningen kan de lokale komme med forslag til.

- Enghaveparken skal passe til de lokales hverdag, og derfor vil vi gerne høre, hvilke behov de har. For eksempel hvad der skal ske med kanterne langs boldbanen og hvordan skal vi arbejde med planterne i parken, siger Mette Zeuthen, der er projektleder for Områdefornyelsen Vesterbro.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx