Af - 07/12-16 10:21

Nyt kort udstiller ALLE dine fordomme om københavnerneNyt kort udstiller ALLE dine fordomme om københavnerne

Manden bag plakaten med den engelske oversættelse af S-togs-stationerne, er klar med en ny plakat, der kortlægger alle stereotyperne i hovedstaden.

Bildstrecke im Grossformat »

Vesterbro er 'Cheap hookers and blow', 'Distortion' og 'beards + fixies'. Amager er 'Brian og Betina', 'Tribal Tattoos' og 'Budget Hellerup'. En ny plakat har samlet alle stereotyperne om de københavnske bydele - og du vil nok kunne nikke genkendende til et par stykker.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Det er stifteren af firmaet Metromash, Barrington Russell, der også er manden bag plakaten med den engelske oversættelse af S-togs-stationerne, der har nu har udvidet med ’Judgemental Copenhagen’.

- S-togs-kortet var ret fjollet, så jeg var nødt til at lave noget endnu mere vanvittigt, for når folk er oprørte, taler de om det – og det er godt for os, siger han.

Waterless og Dance High: Københavns togstationer har fået nye navne
Waterless og Dance High: Københavns togstationer har fået nye navne

Han begyndte at udspørge venner om, hvad de mente om hver af Københavns bydele. Inspirationen til plakaten har han fundet i allerede eksisterende typografiske kort over hovedstaden. Efter otte måneder havde han samlet nok fordomme sammen:

Mine favoritter er ’Nice Kebabs’ på Nørrebro, fordi – hey – vi har alle været i den situation klokken fire om morgenen en lørdag. Jeg er også vild med ’Silicone Boobs’ på Amager.

Indtil videre har Barrington Russell solgt omkring 200 plakater, og salget går så godt, at han har været nødt til at rykke pakningen af plakater ud af lejligheden til et varehus i Valby. Plakaten er ligeledes blevet delt flittigt på de sociale medier. Folk griner mest af fordommene, meeeen:

- Jeg har fået et par truende Facebook-beskeder fra Nørrebro og Amager, men de bliver jo aldrig lukket ind på Frederiksberg (hvor han bor, red.), så jeg føler mig sikker, griner han.

Her er København-kortet du ikke kan leve uden
Her er København-kortet du ikke kan leve uden

Du kan købe kortet her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Kendt dansker raser over...
bt.dk
Støjberg: Nu er det ramadan, og jeg...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx