Af - 23/06-16 14:26

Guide: Her kan du fejre sankthans i KøbenhavnGuide: Her kan du fejre sankthans i København

Her er fem steder i København, du kan fejre sankthans i aften.

I aften er det igen tid til at hygge, sætte fut i bålet og brænde en heks af, når det er sankthans-aften. Her får du en guide til fem steder i København, du kan tilbringe aftenen.

Tivoli-hygge for hele familien
Tivolis sankthans-program byder på aktiviteter for hele familien. Fra klokken 14 er der forestillinger for børnene, og om aftenen er der musik med sanger Casper Phillipson & Tivoli Ensemblet. Klokken 21.30 tændes et stort sankthansbål ved Tivoli Søen, og Københavns Drengekor synger for på Midsommervisen. Aftenen rundes af med et lysshow.

Bål på Bryggen
Traditionen tro er der sankthans på bryggen, hvor underholdningen starter klokken 16.30 med først legeplads på græsplænen og dernæst nycirkus med masser af akrobatik. Bliver man sulten, åbner Spisehusets grillbuffet klokken 18. Klaus Mygind (SF) holder båltale klokken 21, inden bålet tændes på vandet. Musikken bliver leveret af Guns, Anya og Mil Santos & Band.

Tidlig bålhygge i Kildevældsparken
Kultur Østerbro byder velkommen til Sankt Hans i Kildevældsparken. Fra klokken 17 til 21 er der børneaktiviteter, som børnene kan deltage i med et aktivitetsarmbånd, der koster 25 kroner på dagen. Pernille Rosenkrantz-Theil holder båltale klokken 19.15, og derefter tændes bålet. Bandet Standard står for den musikalske underholdning ved arrangementet, der allerede slutter klokken 21.

Masser af børneaktiviteter i Enghaveparken
Der er bål, musik og børneaktiviteter, når Enhedslisten holder sankthans i Enghaveparken på Vesterbro. De mindste kan fornøje sig med popcorn, snobrød, hoppeborg, underholdning og et børnebål klokken 18. Det store bål tændes klokken 21, og Johanne Schmidt-Nielsen står for båltalen. Der vil blive solgt mad og drikkevarer, og Universal Soundsystem med venner spiller musik.

Folkekøkken og bål på Blågårds Plads
Støberiet og Blågårdens Apotek fejrer sankthans på Blågårds Plads med musik, fællesspisning og bål. Her vil der både være underholdning for børnene, folkekøkken, tale fra lokale helte og musik. Arrangementet begynder klokken 16, når rytmikpædagogen Rytmik Grete underholder. Klokken 17.30 er der folkekøkken, og derefter spiller bandet Vildnis. Bålet tændes klokken 21.

Her kan du få gratis øl til sankthans
Her kan du få gratis øl til sankthans

Sådan bliver vejret til sankthans
Sådan bliver vejret til sankthans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx