Af - 13/03-15 15:00

Single-lejligheder revet væk i Carlsberg ByenSingle-lejligheder revet væk i Carlsberg Byen

Nu kan du lægge billet ind på de første lejligheder i den nye bydel.

storybild

Foran Humlehuset kommer Humletorv til at ligge. (Billede: Illustration: Cadwalk)

Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvilke lejligheder der hitter lige nu, så skal de bare tage et kig ind i det nyligt åbnede showroom for Carlsberg Byen.

Her har gruppen bag hovedstadens nye bydel åbnet for, at offentligheden kan se og købe de første 120 lejligheder ved Valby Bakke. På mindre end ét døgn var de 32 mindre lejligheder i det såkaldte Humlehus reserveret.

Det skal gaderne i den nye Carlsberg By hedde
Det skal gaderne i den nye Carlsberg By hedde

De er alle mellem 32 og 68 kvadratmeter store og målrettet studerende og singler.

- At det er gået så stærkt med reservationer af de første boliger i Carlsberg Byen tager jeg som en meget positiv indikation af, at vi har formået at få visionen om Carlsberg Byen ud over rampen. Det er dejligt at se, at vi har ramt rigtigt – også i forhold til efterspørgslen på de mindre lejligheder, siger Søren Felden, direktør i Carlsberg Byen, i en pressemeddelelse.

I alt bliver cirka 600 ud af Carlsberg Byens 3.000 boliger i den samme størrelseskategori, så der er stadig håb for studerende og singler med hang til adresse på Valby Bakke.

TV: Frådende vandland i Nordhavn er udskudt
TV: Frådende vandland i Nordhavn er udskudt

Beboerne i Humlehuset bliver naboer til Campus Carlsberg, hvor godt 10.000 studerende får deres daglige gang fra 2016, og den nye s-togstation Carlsberg Station, der åbner i sommeren næste år.

- Jeg er rigtig glad for, at så mange mennesker på ganske kort tid har set perspektivet i Carlsberg Byen og har valgt at være en aktiv del af den i fremtiden, siger Søren Felden.

De resterende 88 lejligheder, der netop er sat til salg sammen med Humlehuset, er mellem 138 og 190 kvadratmeter store og har hjemme i Bohrs Tårn, der er det første af i alt ni tårnhuse i den nye bydel.

LÆS OGSÅ: Borgerne skal finde Københavns mest utrygge steder

LÆS OGSÅ: Chokregning til metro-naboer: Skal betale 900 millioner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Christina Sederqvist: Når jeg bliver...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx