Af - 10/08-16 12:38; Opdateret: 10/08-16 16:09

MODEUGE: Her er de ni ting, du ikke må gå glip afMODEUGE: Her er de ni ting, du ikke må gå glip af

Flotte show, store messer, vilde fester og interessante events sætter hovedstaden på den anden ende, når Copenhagen Fashion Week i dag fylder byen med trendsættere, fashionister og modeller. Her er begivenhederne, du ikke må gå glip af.

storybild

Copenhagen Fashion Week afholdes hvert år i februar og august, og er Skandinaviens største modebegivenhed. Dette halvår varer modeugen fra 10. til 12. august, og tiltrækker i omegnen af 30.000-40.000 gæster fra hele verden. (Billede: Scanpix)

Fester, modeshows og events. Metroxpress har fundet en ekspert udi hver kategori for at fremhæve lige præcis de begivenheder, du ikke må gå glip af til modeugen, der starter i dag.

Saks Potts' show under modeugen i København sidste år. (Bild: Scanpix)

SHOWS
Covers moderedaktør Camilla Louise Høg betegner sommerudgaven af Copenhagen Fashion Week som en absolut favorit, hvor udvalget af shows så stort, at det er svært at fremhæve tre shows.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Saks Potts


- Det er mega sejt, at de to piger bag, Cathrine Saks og Barbara Potts, igen kaster sig ud i en stor showproduktion og er med til at puste friskt liv i den københavnske modeuge. Jeg forventer mig en virkelig sej kollektion, et stærkt hold af modeller og en god gæsteliste.
I dag, klokken 17-18
The Lab, Vermundsgade 40 b

Freya Dalsjø


- Freya Dalsjø er en virkelig talentfuld designer, og sidste sommer blev hendes show modtaget med stående applaus. Kollektionen var stærk, cool og overraskende sexet. Forventningerne til hende er derfor tårnhøje. Hun har det med at overraske i hver sæson, og man går derfor altid forventningsfuld og spændt ind til hendes show.
I dag, klokken 16-17
Børsen

By Malene Birger


- Det sidste show, jeg vil anbefale, er sværvægteren By Malene Birger, der må siges at være det store, originale danske mærke. Efter alle disse år holder de stadig show-fanen og standarden høj. Et stærkt hold af modeller, hvoraf flere topmodeller og vip-gæster er fløjet ind, flotte locations, en international professionalisme og et generelt overskud kendetegner deres shows.
I morgen, klokken 12-13
Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A

Fashion Exchange foregår igen i år på Rådhuspladsen.

EVENTS:
Modeugen er ikke kun for smarte pinger og branchefolk, der er fløjet ind fra udlandet. Her guider Anne Christine Persson, udviklingsdirektør hos Copenhagen Fashion Week, til tre events for alle:

Fashion Exchange


- Lørdag kan du slutte modeugen af med at bytte det gamle tøj væk til noget nyt på vores kæmpe tøjbyttemarked, Fashion Exchange, som sætter fokus på bæredygtigt forbrug og gør op med køb-og-smid-væk-mentaliteten. Entrebilletten er tøj, sko eller accessories, du ikke længere bruger.
Lørdag, klokken 11-16
Rådhuspladsen.

Fashion Talks


- Bremerholm 6 udgør denne sæsons festivalcentrum. Her kan du blandt andet blive opdateret på de største tendenser inden for makeup, mode og smykker i forskellige brandshowrooms. Det er også her, scenen til det tilbagevendende debatformat Fashion Talks befinder sig, hvor en række prominente modepersonligheder gæster scenen.
Fredag og lørdag, klokken 13-15
Bremerholm 6

Livestream af shows


- Torsdag er modeugens eneste show, der er åbent for offentligheden. Det sker på den officielle showscene på Københavns Rådhus. Emil Thorup er vært og guider dig igennem AW16’s største tendenser både for herrer og damer. Du kan også opleve showet udenfor på Rådhuspladsen. Ellers streamer vi både Zalando-showet, Ganni-showet og Won Hundred-showet live på Copenhagenfashionweek.com.

Robyn gæster i morgen Chateau Motel.

FEST:
Den feterede festkonge og dj Jean Von Baden er en efterspurgt herre, når designere skal finde soundtracket til deres shows. Her udvælger han de tre bedste fester under modeugen:

Slik 10 år


- Sliks 10 års event er med både Robyn og Who Made Who. Det er et af de mest seriøse line ups af diverse genrer - fra new kids til de erfarne. Og med Chateau Motel som byens nye festoase på vej, er den her fest en ’must for must sees’. Super fest og legendarisk koncept!
I morgen, klokken 20
Chateau Motel, Knabrostræde 3

Fashion Week Closing Celebration


- Klassikeren og den store bordfest ved vandet. Man kan ikke undgå en af modeugens klassikere med flere rum på et smukt venue ved vandet. Der er modeller og bloggere på gulvet og dekadente richkids i alle aldre ved bordene.
Fredag, klokken 22
Langelinie Pavillonen

Elite Models og Tom Ford


- Der åbner mange nye klubber i byen, og en af de smukkeste - og med byens mest ’happening’ tagterasse-fester – er Arch. Det bliver et sikkert brag med Kanye Wests tour-dj. Brandets værdier blandet med det venue lover en fest med look-entusiaster i alle aldre.
Lørdag, klokken 23.30.
Arch, Nørregade 41

Danske smykkevirksomheder kæmper om forbrugernes gunst
Danske smykkevirksomheder kæmper om forbrugernes gunst

Pige med Downs syndrom drømte om modelkarriere - nu hyldes hun i hele verden
Pige med Downs syndrom drømte om modelkarriere - nu hyldes hun i hele verden

Dansk herremode slår homerun
Dansk herremode slår homerun

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx