Af - 02/06-17 09:02

Se billederne: Sådan ser Vesterbro ud efter DistortionSe billederne: Sådan ser Vesterbro ud efter Distortion

Torsdag fortsatte den Københavnske gadefest Distortion i bydelen Vesterbro. Men hvordan ser gadebilledet ud morgenen efter, tusinder af mennesker har festet, drukket og spist?

storybild

Distortion på Vesterbro, torsdag den 1. juni 2017. Distortion 2017 bliver afholdt fra onsdag den 31. maj til søndag den 4. juni. (Billede: ida Marie Odgaard)

Ligesom på Nørrebro betød tusinder af festende, drikkende og spisende gæster også store mængder skrald på gaderne, som Distortions oprydningshold og Københavns Kommune gik i gang med at fjerne, så snart festen sluttede.

Og netop oprydningen efter Distortion er en af de ting, som festivalen selv gør meget ud af. Blandt andet har de 'ansat' pantsamlere med grønne veste, som går rundt og samler brugte dåser og flasker sammen.

Politiet anholder 21 personer efter Distortion torsdag
Politiet anholder 21 personer efter Distortion torsdag

Derudover har de et samarbejde med Københavns Kommune om at rengøre gaderne med både feje- og spulevogne, som natten igennem rydder gaderne for spor af festen. Ambitionen er, at der skal være rent i gaderne klokken 8.00, når folk begynder at tage på job.

Men hvor godt fungerer oprydningen så? Bedøm selv på billederne herunder, som viser fotos fra forskellige steder på Vesterbro torsdag lige efter festen sluttede og igen tidligt fredag morgen.

Før og efter: Sådan ser Nørrebro ud efter Distortion
Før og efter: Sådan ser Nørrebro ud efter Distortion

Her er Jacob Ditzels ultimative guide til Distortion
Her er Jacob Ditzels ultimative guide til Distortion

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx