Af - 20/09-16 13:42

Tag en smuttur til storbyerne på seks minutterTag en smuttur til storbyerne på seks minutter

Der er mulighed for at lægge et smut forbi tre storbyer på shoppetur i Magasin Du Nord i denne uge.

Mellem mannequiner og modetøj tager rejsebureauet Spies dig med til storbyerne Paris, London og Barcelona på seks minutter.

I denne uge er det muligt at glemme job og hverdag for en stund og blive taget med på storbyferie ved hjælp af en stimulator, som står i Magasin.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Selvom metroxpress’ journalist var kritisk ved start over, at dameafdelingen skulle forvandles til en fortovscafé i London, så føles det overraskende virkeligt.

Med et par virtual-reality-briller, der kan se 360 grader rundt, høretelefoner og en duftspreder føles det som at være der i virkeligheden.

Altså næsten. Brummen fra rulletrappen, baggrundsmusikken i Magasin og faktummet, at shoppelystne gæster stryger forbi, kan forstyrre oplevelsen.

- Virtual-reality er forholdsvis tæt på oplevelsen. Men vi kan jo ikke ændre temperaturen her i Danmark eller lyset for den sags skyld, siger Eva Lundgren, der er marketingchef for Spies.

Med god vilje er det også muligt for metroxpress’ journalist at leve sig ind i, hvad jeg ser.

Faktisk i sådan en grad, at da jeg hopper på turistbussen i London, føler jeg, at det bumler af sted som den gamle rutsjebane i tivoli.

Eller da jeg ved et crêperi nær Eiffeltårnet får serveret pandekager med sorbet-is, rækker ud efter det, men opdager, at jeg rækker ud i luften.

Indtil videre så kan ferie-simulatoren opleves i Magasin ugen ud, men marketingchef Eva Lundgren forventer også, at den den skal være til at opleve andre steder fremover.

- Vi arbejder på at tage simulatoren rundt i landet, så flere mennesker også kan få lov at prøve den, siger marketingchef Eva Lundgren.

Populært værtshus ramt af omgående rygeforbud
Populært værtshus ramt af omgående rygeforbud

Københavnerne indtog gaderne til leg til 'bilfri søndag'
Københavnerne indtog gaderne til leg til 'bilfri søndag'

Lavede fræk video med Nikita Klæstrup: I aften åbner hans vilde klub
Lavede fræk video med Nikita Klæstrup: I aften åbner hans vilde klub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx