Af - 04/09-13 07:01

Lystløgnerne lyver videre i HusetLystløgnerne lyver videre i Huset

Publikum strømmer til Lystløgner Aften i Huset, som er klar med en ny sæson løgn og sandfærdighed på fredag.

storybild

Historiefortælleren Steiner er vært på Lystløgner Aften, men han er også selv fortæller i showet, hvor han og tre andre historiefortællere hver fortæller en en sand historie og en løgn, som publikum skal forsøge at gennemskue. (Billede: Steiner)

De seneste tre år er der fortalt mere end 250 historier fra scenen i Huset, og halvdelen af dem har været løgn. Og på fredag vil der igen blive løjet, så det driver, når det gamle kulturhus i Rådhusstræde har premiere på endnu en sæson Lystløgner Aften.

Her vil en ny flok fortællere gå på scenen og hver fortælle to historier - en sandhed og en løgn - som publikum skal forsøge at gennemskue.

- Der kommer flere og flere og vil være med. I foråret havde vi udsolgt mange aftener og måtte afvise en masse mennesker. For det gælder om at holde det i en intim ramme, hvor vi ikke behøver mikrofon, siger historiefortælleren Steiner, som både er vært og deltager i Lystløgner Aften.

LÆS OGSÅ: Øde ø skal forny Melodi Grand Prix

Han er ikke i tvivl om, hvorfor arrangementet bliver stadig mere populært.

- Det er jo et eviggyldigt emne, som vi alle kan forholde os til. Vi har alle prøvet at lyve eller blive løjet for. Og det bliver ved med at være sjovt at lave, for det er svært at gennemskue andres løgnehistorier, siger Steiner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx