Af - 08/08-16 16:57

Svensk verdensstjerne gæster hypet natklub i modeugenSvensk verdensstjerne gæster hypet natklub i modeugen

Det svenske popikon Robyn gæster København i modeugen og spiller på den nye natklub Chateau Motel, der åbner torsdag.

storybild

Den svenske verdensstjerne Robyn gæster den nye natklub Chateau Motel torsdag aften. (Billede: Scanpix)

På torsdag den 11. august gæster den svenske popprinsesse Robyn Danmark, når hun giver en eksklusiv 'koncert' på den nye natklub 'Chateau Motel' på Knabrostræde 3 i indre By.

Det er klub-drengene Simon Frank og Simon Lennet - tidligere ejere af jet set-stederne SIMONS og Sunday - som står bag Københavns nye in-sted.

MUSIKANMELDELSE: Seriøst musikalsk frikvarter
MUSIKANMELDELSE: Seriøst musikalsk frikvarter

Koncerten med Robyn vil til at starte med ikke være en koncert i klassisk forstand. Verdensstjernen indtager nemlig dj-pulten og fyrer op under et ekslusivt set, hvor hun måske finder plads til egne dansehits som 'Dancing on My Own' og 'With Every Heartbeat'.

Over for metroxpress løfter den ene af de to klubejere dog sløret for, at de heldige, der kommer ind på 'Motellets' åbningsaften, måske kan se frem til en lille intim-koncert:

- Vi forventer, Robyn åbner med et brag og sørger for, at hele byen ved, at der er en ny natklub af højeste karat i byen. Og så har hun lovet at tage en mikrofon med, så jeg regner med, at hun synger et par numre også. Det skal nok skubbe stemningen op under de fritstående bjælker, lyder det fra Simon Frank.

Simon Frank (tv.) og Simon Lennet, som står bag Chateau Motel.

Ifølge Simon Lennet har drengene - som ellers har forbindelserne i orden - været nødt til trække i lidt flere snore for at få fat i en verdensstjerne som Robyn:

- Det er klart, at det var en anelse sværere end vores normale bookinger. Men på torsdag er det klubben SLIK, der holder 10-års renunion fest, og de drenge kan, udover at holde vanvittige fester, få adgang til de fleste internationale stjerner gennem deres stærke netværk, siger han og understøttes af makkeren Frank, der fortæller, hvad det betyder at have et navn som Robyn på plakaten til åbningsfesten:

Klubbagmænd giver 1000 gratis medlemskaber væk til nyt in-sted
Klubbagmænd giver 1000 gratis medlemskaber væk til nyt in-sted

- At Robyn spiller på åbningsaftenen, er et signal om, hvor vi lægger ambitions-niveauet for den nye klub og dens musikprofil. For at lave en alsidig klub i international klasse, skal man lave bookinger, der matcher, og Robyn er for os i den kaliber, understreger Simon Frank.

Udover Robyn spiller det danske band Who-Made-Who, den danske DJ-poet Djuna Barnes samt en række andre danske top-dj's.

Ny dansk natklub har 'glory holes' på herretoiletterne
Ny dansk natklub har 'glory holes' på herretoiletterne

Ifølge Chateau Motel-holdet kan alle, der står i kø, og såfremt, der er plads indenfor, komme ind.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx