Af - 08/02-16 15:44; Opdateret: 08/02-16 15:58

Natværtshus står for en tredjedel af Nørrebros nattelivsballadeNatværtshus står for en tredjedel af Nørrebros nattelivsballade

Der er god grund til at kigge nærmere på bevilling hos berygtet værtshus, lyder det fra kulturborgmesteren.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere gange har Café Louise været ramme om vold, og i september 2012 blev en 38-årig familiefar slået ihjel foran værtshuset.En 29-årig mand blev senere idømt 16 års fængsel for drabet.

Når ordensmagten rykker ud til ballade i Nørrebros natteliv, er det i hver tredje tilfælde på grund af episoder på det berygtede morgenværtshus Café Louise.

Det viser en statistik, som Københavns Politi har udarbejdet for Københavns Kommune.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Allerede så sent som i weekenden var den så igen gal på værtshuset, da en en 40-årig mand lørdag morgen blev snittet i halsen med en kniv.

Mand snittet i halsen på berygtet københavnerværtshus
Mand snittet i halsen på berygtet københavnerværtshus

For Socialdemokraternes byrådsmedlem Lars Aslan Rasmussen er weekendens epsiode dråben, der nu får glasset til at flyde over.

- Café Louise er desværre blevet en magnet for alt fra slagsmål, knivstikkerier og skyderier. Jeg synes, det er på tide, at Bevillingsnævnet nu går ind og kigger på, om der skal være alkoholbevilling hele natten. Det handler ligeså meget om, at beboerne i ejendommen kan føle sig trygge, siger Lars Aslan Rasmussen.

To mænd fængslet for vold på berygtet værtshus
To mænd fængslet for vold på berygtet værtshus

Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), der er formand for Bevillingsnævnet, er enig i, at der grund til at kigge nærmere på værtshusets alkoholbevilling.

- Når der sker så mange epsioder, giver det anledning til, at vi kigger nærmere på, om bevillingsforholdene skal ændres. Vi kan ikke have en situation, hvor der sker så meget uro og ballade på et sted, siger han.

Metroxpress har siden søndag forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra ejeren af Café Louise.


LÆS OGSÅ: Offer slået med flaske ved berygtet københavner-værtshus

LÆS OGSÅ: 29-årig mand dræbte familiefar på Nørrebro

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx