Af - 15/01-14 13:50; Opdateret: 15/01-14 14:07

27-årig nægter brutalt drab på kammerat27-årig nægter brutalt drab på kammerat

Den 28-årige familiefar, der i går blev fundet død på altanen i en kammerats lejlighed, blev inden sin død udsat for vold.

storybild

På dagens grundlovsforhør i retten i Lyngby nægtede en 27-årig mand sig skyldig i drabet på sin kammerat. (Billede: Polfoto)

En 27-årig mand nægter at stå bag drabet på sin 28-årige kammerat Nikolaj Dyrner, der i går blev fundet dræbt på altanen i en lejlighed på Lyngby Hovedgade. Det er netop kommet frem under et grundlovsforhør i Retten i Lyngby, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge sigtelsen blev den 28-årige familiefar udsat for vold mod issen og fik halsen skåret op.

Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby
Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby

Flere af de pårørende til den dræbte græd, da drabsdetaljerne blev læst op i retten, og nogle af familiefarens venner skabte tumult i retten, og flere råbte ifølge Ekstra Bladet: 'Vi slår dig ihjel, vi slår dig ihjel' mod den sigtede.

Den 27-årige drabssigtede nægtede sig skyldig. Han blev anholdt tirsdag aften, da politiet efter et tip fandt liget af Nikolaj Dyrner på hans altan. Meget tyder på, at det har ligget der siden 9. januar, hvor han var på besøg hos sin kammerat.

Pressekoordinator hos Nordsjællands Politi Henrik Suhr afviste før grundlovsforhøret at uddybe overfor Metroxpress, hvor længe liget har ligget på altanen, og hvilken henvendelse, der i går førte politiet på sporet af den savnede familiefar.

Efter at sigtelsen var blevet læst op i retten, begærede anklageren dørene lukket af hensyn til den igangværende efterforskning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx