Af - 16/06-16 13:47

Nu åbner Københavns nye eventplads - så fedt er detNu åbner Københavns nye eventplads - så fedt er det

Snart åbner Ofelia Plads med masser af events.

Bildstrecke im Grossformat »

Vand på alle sider, udsigt til Operaen og Amalienborg, op mod 13.000 kvadratmeter plads, 500 parkeringspladser og masser af kulturarrangementer.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I disse dage forvandles Kvæsthusmolen bag Skuespilhuset ved Nyhavn til et kultur- og eventcentrum. Området hedder Ofelia Plads og indvies i slutningen af denne måned med en stor åbningsfest.

Se billeder fra Ofelia Plads i galleriet øverst oppe.

A.P. Møller Fonden giver trecifret millionbeløb til Operaen
A.P. Møller Fonden giver trecifret millionbeløb til Operaen

Det er Kulturministeriet og ejendomsselskabet Jeudan A/S, der ejer molen i fællesskab. Det har indgået et samarbejde med Realdania om projekterne, men Det Kongelige Teater står for alt det praktiske omkring indholdet.

- Ofelia Plads binder en sløjfe på hele Nyhavn og er blevet et hjørne med plads til både store og små arrangementer, siger kommunikationschef Magnus Restofte fra Det Kongelige Teater til BT.dk.

Hop i havnen: Her åbner nye døgnåbne badezoner i morgen
Hop i havnen: Her åbner nye døgnåbne badezoner i morgen

Under overfladen er der bygget et parkeringsanlæg med plads til 500 biler, mens området ovenpå er indrettet med en række pavilloner, der blandt andet huser cafeer og scener. Molen er 450 meter lang.

Mobil gadehandel i København boomer: Steget med 300 procent på fem år
Mobil gadehandel i København boomer: Steget med 300 procent på fem år

Du kan se frem til begivenheder som poetry slam, koncert med Mikael Simpson og kongelig sommerballet. Den 29. juni er der desuden stor åbningsfest med koncerter, dans, udstillinger, teaterforestillinger, kanalrundfart og meget mere. Se hele programmet her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx