Af - 30/10-14 09:41

Butiksejer efter fire indbrud: Hvor bliver politiet af?Butiksejer efter fire indbrud: Hvor bliver politiet af?

Frustreret butiksejer i Krystalgade venter stadig på politiet, efter han i august havde indbrud fire gange i sin butik.

storybild

(Billede: Nina Azoulay)

Frit spil for indbrudstyve. Sådan føler indehaveren af butikken Time’s Up Vintage Jesper Richardy det er i København. Hans butik blev i august udsat for fire indbrud, men trods anmeldelser og adskillige henvendelser har politiet stadig ikke været forbi. Heller ikke selv om han har videoovervågning af det første indbrud, hvor tyven tydeligt ses.

- Det gør mig utryg, når jeg ikke føler, at der er nogen, jeg kan gå til. Til sidst sov jeg hernede om natten, for jeg følte ikke, at der var andre til at passe på min butik. Men det bliver man jo sindssyg af, fortæller Jesper Richardy, der i alt har fået stjålet varer for lige under en million kroner.

Indbrudstyve stjæler computer med Medinas næste hit
Indbrudstyve stjæler computer med Medinas næste hit

Første gang der er indbrud, er natten til den 13. august. Men politiet har ikke ressourcer til at sende en vogn, får Jesper Richardy at vide. Han anmelder indbruddet og fortæller, at han har videoovervågning. Men hører intet.

To nætter senere er der indbrud på lageret i kælderen. Det sker yderligere to gange, og Jesper Richardy anmelder det.
Han rykker flere gange for kvittering, men får at vide, at anmeldelserne ikke er registrerede, og at det kan tage op til to uger.

- Det er for dårligt, at det skal tage to uger, siger Jesper Richardy, der får kvittering for det første indbrud efter tre uger, hvorefter forsikringssagen kan gå i gang.

'Popstars'-stjerne idømt fem måneders fængsel og betinget udvisning
'Popstars'-stjerne idømt fem måneders fængsel og betinget udvisning

- Det er som at kæmpe med systemet. Hvor svært kan det være bare at ringe mig op. Det behøver ikke være så kompliceret, men det føles som en labyrint at få hjælp. Jeg har anmeldt indbruddene og fortalt om videoen, hvorfor giver det så ikke anledning til at gøre noget, spørger Jesper Richardy, der nu har sikret sin butik til det han selv kalder et lille ‘Fort Knox’.

- Det rykker ved min retsfølelse at folk bare kan vælte ind og tage for sig uden at være bange for at det får konsekvenser, siger han.

Har du oplevet problemer i forbindelse med indbrud i Københavnsområdet, hører vi gerne fra dig. Skriv gerne til kbh@mx.dk

LÆS OGSÅ: Pengeautomat sprængt ud af mur ved supermarked i Gram

LÆS OGSÅ: Betjent anholder mistænkt serierøver på sin fridag

LÆS OGSÅ: Her prøver indbrudstyv offerets trusser...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin var på hyggelig tur i skoven:...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Superligaens største stjerne tordner:...
bt.dk
Populær tv-vært beskyldt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx