Af - 24/08-16 21:23

Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på RefshaleøenHæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen

Med åbningen af Inderhavnsbroen har det aldrig været lettere at komme til Refshaleøen. Vi guider dig til fem steder at hænge ud i det lækre kvarter.

storybild

Hos La Canchina kan du nyde sensommeren og drikke et glas vin med udsigt til vand og både. (Billede: Camilla S., Yelp)

En af sommerens store nyheder i København var da Inderhavnsbroen i juli endelig åbnede. Broen, der kan fragte gående og cyklister mellem Nyhavn og Christianshavn skulle oprindelig have stået færdig i 2013, og derfor var der stor begejstring, da broen var klar til bro.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Med Inderhavnsbroen har københavnerne nu også lettere adgang til den rå og uspolerede grund på Refshaleøen. Stedet har enormt potentiale, når det kommer til mad, aktiviteter og afslapning - hvad end du er til klatring eller opera - og er et perfekt sted at tilbringe sensommeren. Yelps anmeldere guider dig her til fem steder i Københavns nye hotte kvarter:


Rebecca M., Frederiksberg: Tre små moler peger ud i vandet fra det lille skur, og her kan man med fordel sidde og nyde sin mad eller vin (eller bare livet) i aftensolen - med fødderne, eller måske endda hele kroppen, i vandet.


Kasper M., Østerbro: Selv for en vaskeægte vandski/wakeboard-nybegynder som mig, der sjældent kommer hele vejen rundt på banen, er Copenhagen Cable Park et fantastisk sted. Man fornemmer den gode stemning af folk der er kommet derude i mange år.


Sanne B., Greve Strand: Er vejret godt og du har ordentlig fodtøj på, så kan gåturen fra Christianshavn forbi Christiania og hele vejen ud til Refshaleøen og Amass varmt anbefales. (...) Udsigten er fabelagtig.


Catherina H., Nørrebro: Operaen kan, foruden at være en af de fineste bygninger i København med fantastisk exterior og interior design, også bære en bred variation af kunstneriske verbale udtryk pga. den fantastiske akustik.


Thomas A. T., Brønshøj: Besøgte stedet i forbindelse med en polterabend med en hel dag med aktiviteter, hvor klatring på Blocs & Walls var en af dem.
Oplevelsen var fantastisk. Et kæmpe område at klatre på. Instruktørerne var udadvendte, sjove og venlige. (Oversat af Yelp).


Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København
Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København

Her får du Københavns bedste is
Her får du Københavns bedste is

Hæng ud i 2300 happiness: Fem gode steder på Amager
Hæng ud i 2300 happiness: Fem gode steder på Amager

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki viser helt anderledes...
bt.dk
Anklagerens teori: Peter Madsen var...
bt.dk
Frustreret Hareide flytter det danske...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Det viser...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx