Af - 23/02-16 09:27; Opdateret: 23/02-16 10:33

Smørrebrød, street food og cocktails - nye hotte steder lige nuSmørrebrød, street food og cocktails - nye hotte steder lige nu

Cafeer, restauranter og cocktailbarer skyder op som aldrig før i København. Her er fem steder, du ikke må gå udenom.

storybild

Yelp-anmeldere giver deres bud på, hvad der er det hotteste lige nu inden for cafeer, restauranter og cocktailbarer. (Billede: Polfoto)

Højtbelagt smørrebrød, American pie og sur/søde drinks.

København er fyldt med forskellige spisesteder og barer. Men kan du skelne mellem de populære og mindre populære steder at gå hen?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Vores Yelp-anmeldere har hjulpet dig lidt på vej, og guider dig til steder, hvor du finder den lækreste tærte, den bedste nudelsuppe og de mest kulørte cocktails.


Nanna S., Nærum: Helt igennem vellykket sted. Fem fulde fortjente stjerner! Smukt og ikke mindst smagfuldt smørrebrød med fuldendte detaljer, charmerende personlig betjening, skøn indretning og atmosfære.


Oskar W., København: Hvor er jeg glad for, at Indre By har fået et sted som Otto. Det sted kommer til at redde utallige frokoster — især når prisen skal tages med i overvejelsen. (...) Maden er lige mig. Street food og comfort food med de bedste råvarer.


Kelly J., København: Det duftede så sindssygt godt i restauranten, så jeg var glad, da maden endelig ankom! (...) Efter den første bid af Shoyu ramen var jeg fuldstændig i himlen, og alt jeg kunne tænke var: Ja! Det var så, så godt! (Oversat af Yelp.)


Amalie P., Bagsværd: Yep, jeg har fundet mig et nyt stamsted! Ikke nok med at de har de lækreste tærter, jeg nogensinde har smagt, så kører de også en vildt god stil, med kundeservicen helt i top!


Anja L., Frederiksberg: Bartenderne er søde og kompetente og mikser gerne noget andet end det, du kan se i menuen. Vi fik en supergod, sur drink med noget urtesprut, abrikoslikør og limejuice som smagte fremragende, og som bartenderen selv miksede, da vi bad om 'noget lidt surt'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx