Af - 08/06-16 12:07

Slut med gadefester til næste år? Distortion giver dig svaretSlut med gadefester til næste år? Distortion giver dig svaret

Distortion er i mål med flere end 10.000 solgte gadearmbånd, og derfor kan festhungrende se frem til gadefester på både Nørrebro og Vesterbro i 2017. Det er fantastisk, lyder det fra Distortion selv.

Bildstrecke im Grossformat »

Festhungrende 'Distortionister' kan allerede nu godt kan begynde at træne basarmen op til Distortions gadefester på Nørrebro og Vesterbro i 2017.

Målet med 10.000 solgte gadearmbånd - de såkladte 'god stil’-armbånd - som var en forudsætning for de to gadefesters overlevelse, er nået, oplyser Distortion over for metroxpress.

- Det er fantastisk, at folk har forstået, at gadefesterne skal støttes hvert år for at kunne fortsætte. Jeg er meget taknemmelig over for hver eneste, som har kørt god stil. Det er takket været alle dem, at gadefesterne under Distortion 2017 bliver deres fest, siger Thomas Fluerquin, stifter og direktør for Distortion.

LÆS OGSÅ: Her er ALLE billederne fra Distortion

Selvom der fortsat mangler indrapporteringer fra flere salgssteder, og at det indtil på fredag klokken 12 stadig er muligt at købe gadearmbåndet, som koster 100 kroner, er det samlede antal solgte armbånd nu oppe på 11.171.

LÆS OGSÅ: Amerikansk superstar om Danmark: Derfor ser I så godt ud

LÆS OGSÅ: Glem Tinder: Sådan kan man også date til Distortion

Ifølge Thomas Fluerquin betyder de ekstra penge, som ruller ind på Distortion-kontoen for hvert ekstra salg ud over minimums-målet på én million kroner, ekstra luksus til festivaldeltagerne:

- Des flere penge vi har, des flere toiletter næste år, des smukkere bliver festen, og des bedre bliver fordelene, lyder det fra Distortion-direktøren, som samtidig fortæller, at gadearmbåndet næste år fortsætter som et 'fordelsarmbånd', hvor dem, der økonomisk er med til at investere i festivalen får gratis adgang til toiletter, fri øl samt andre fordele.

LÆS OGSÅ: Siggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pause

LÆS OGSÅ: Folk pisser løs i gaderne - men slipper uden bøder

LÆS OGSÅ: OPDATERET: Her er flere af de sjoveste billeder fra Distortion

LÆS OGSÅ: Politiet advarer mod denne farlige 'Distortion-leg'

LÆS OGSÅ: Se de vilde billeder: Sådan ser Nørrebro ud efter kæmpe abefest

LÆS OGSÅ: Vildt galleri: Sådan ser Vestebro ud efter monster-fest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx