Af - 13/04-16 12:56

GUIDE: Her kan du spise gourmet-mad på budgetGUIDE: Her kan du spise gourmet-mad på budget

Yelp guider dig til fem steder, hvor du kan spise kvalitets mad uden at skulle betale en formue for det.

storybild

På 'Grisen' på Nørrebro serverer de gourmet-burgere (billede), der får mundsavlet til at løbe. (Billede: Polfoto)

Kvalitet frem for kvantitet.

Det kan være hårdt for SU-kontoen, hvis du har en hang til god mad og gerne vil spise ude hver weekend. Heldigvis er flere og flere steder i København begyndt at servere kvalitetsmad til overkommelige priser, så alle kan være med.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I denne uge har vores Yelp-anmeldere fundet fem steder, hvor du får en god madoplevelse til billige penge.


Sigrid D., København S: Maden er noget nær den bedste gourmet-oplevelse jeg har haft på SU-budget. (...) Alt i alt kom vi af med lige omkring 500 kr. for ekstremt lækker, anderledes sydamerikansk mad og cocktails i særklasse.


Thea J., Nørrebro, København: Gourmet Grill Bar. Grisen har ikke mere end 5 ting på menuen — alle de gode klassikere fra barndommens grill bar. Flæskestegssandwich, bøfsandwich, frikadellesandwich, hotdog og pølsemix. (...) Det smager alt sammen virkelig godt.


Rikke Vous H., København: Min nye favorit budget-gourmet restaurant! Fik 10 serveringer til 375 (billigt!) og jeg var vild med dem alle — lige fra den friske kalveinderlårs tartar med hjertemuslinger til grønkålsraviolien, den simple slider burger og den italienske 'pizza'-is.


Tanja Maria L., København: Jeg valgte en gourmet hotdog med et mere eksotisk strejf — Red Devil med merguez pølse (okse- og lammekød) med stegte peberfrugter, spicy mayo og persillepesto. Nøj, den var god! (...) Jeg er kæmpe fan! Og så kostede den kun 40 kr!


Maria T., Frederiksberg: Her får du noget for pengene, hvis du vil udforskes i det italienske køkken, dog lidt mindre traditionelt italiensk mad med et twist af gourmet. Vi fik en Italienertæv og vi rullede nærmest derfra. Så man får bestemt noget for de 300 kr. all you can eat.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx