Af - 15/12-15 14:14

Disse fem nye steder hittede i 2015Disse fem nye steder hittede i 2015

2015 går på hæld, og det er på tide at se tilbage på året, der gik. Her er fem nye steder i København, der gjorde indtryk.

storybild

Mad og Kaffe på Vesterbro har lokket mange til med deres bland selv-brunch. (Billede: Camilla S., Yelp)

2015 er ved at løbe tør for dage, og snart skriver vi et nyt år. For mange betyder det, at man stopper op og reflekterer over året, der gik. Det gør vi også her - med de spisesteder, der imponerede og hvor vi spiste os mætte igen og igen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Bland selv-brunchen var et hit i 2015. Slut med en overfyldt tallerken, hvor der altid var en eller to ting, man egentlig helst var fri for. Nu blev brunchen valgt ud fra en spiseseddel og ankom i små portionsanretninger. En grøn tagfarm betagede også, ligesom lækre cocktails og billig cafémad også gik rent hjem. Her er de fem steder, der imponerede Yelps anmeldere i 2015:Eva K., København: Det er en af de bedste spise oplevelser, jeg har haft i DK og den mest unikke, selv om der efterhånden er mange som har været forbi Stedsans. (...) En urban køkkenhave på det der måske er 5. sal udenfor øverst på taget af en bygning.Oskar W., København: Endnu et dejligt sted i København med fantastisk flot indretning og god atmosfære. I det hele taget er det et meget gennemført sted, men hvor der stadigvæk er plads til hygge og intimitet. Maden er ligeledes rigtig god. Faktisk er kvaliteten tårnhøj.Grazielle A., Amagerbro: Tænk tilbage på forbudstiden i USA, med gangstere, charleston, Great Gatsby og små lækre cocktailbarer i hemmelige hjørner af byen. Så har du opskriften på den nye cocktailbar Curfew, der åbnede i maj og helt klart bliver et hit i det københavnske.Henrik D., Charlottenlund: Absolut et af de bedste steder på Vesterbro. Altid masser af mennesker og fed stemning. Prøv deres avokadomad og hjemmelavede juicer.Maj K., København: Rigtig lækkert, god service og til virkelig gode priser. Jeg kommer uden tvivl igen hvad enten det er til morgenmad, frokost eller når der er MaoBao-takeover.


GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder
GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx