Af - 25/06-15 06:25; Opdateret: 25/06-15 12:46

Københavnere bedst til festival-scoring: Her er det ultimative rådKøbenhavnere bedst til festival-scoring: Her er det ultimative råd

Koncerter, masser af øl og god stemning. Festivaler sætter den perfekte kulisse at score i, og ny undersøgelse viser, at københavnerne benytter sig mest af det.

Bildstrecke im Grossformat »

Københavnerne scorer mest på festivaller. Skyldes det, at de har bedre scoringsstrategi? Læs selv, når festivalsgængere i København versus Århus giver dig deres bedste festivals-scoringsråd.

Koncerter, masser af øl og god stemning. Festivaler sætter den perfekte kulisse at score i, og det benytter københavnerne sig mest af.

Mudder på benene, svedig krop og ølånde. Sådan kan en typisk festivalgæst beskrives, og det er åbenbart Københavnerne, der finder den mundering lækrest. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Wilke på vegne af mobilselskabet 3.

Stort kort: Sådan undgår du at ligge i mudder på Roskilde
Stort kort: Sådan undgår du at ligge i mudder på Roskilde

Anne Thomsen er en af de københavnere, der går til stålet, når gummistøvlerne har ramt festivaljorden.

- Det er helt klart nemmere, at score på festival, da folk er fulde og mere åbensindede. Man slipper hæmningerne løs på festivaler, og alle de mange mennesker gør det lettere at komme tæt på hinanden, siger hun.

Hendes erfaring er, at københavnske mænd er mere offensive, mens jyske mænd er mere tilbageholdende. Og det viser sig, at københavnernes taktik, er den rette, hvis man gerne vil udveksle væsker med det modsatte køn.

DMI-prognose: Op til 30 grader i næste uge
DMI-prognose: Op til 30 grader i næste uge

Undersøgelsen viser, at 42 procent af de adspurgte københavnere, der har været på festival, har scoret. Festivalgængerne fra Region Sjælland er de dårligste til at score med en scoringsprocent på 22 procent.

Anne Thomsens festivalscoreråd – som folk fra Region Sjælland ser ud til at have brug for – er at være offensiv og smile. En taktik, hun selv blev scoret med:

- Jeg var engang til en festivalkoncert. Jeg havde smilet længe med en fyr, og pludselig kom han bare hen til mig, midt i koncerten, og kyssede mig. Det var fedt og dejligt, og jo aldrig noget, der ville være sket derhjemme, siger Anne Thomsen.

LÆS OGSÅ: LISTE: 6 grunde til, at NorthSide er federe end Roskilde

LÆS OGSÅ: Missede du også Roskilde-billetten? Kig her!

LÆS OGSÅ: Festivaler udsolgt: Pas på griske billetfuskere

LÆS OGSÅ: Så skete det: Roskilde Festival melder udsolgt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx