Af - 26/10-16 17:26

Klar til Halloween? Her er fem steder, der garanterer en (u)hyggelig oplevelseKlar til Halloween? Her er fem steder, der garanterer en (u)hyggelig oplevelse

Trick og treat-slik, pumpkin-pie og uhyggelig udklædning. Vi guider dig til steder, der sikrer dig en god Halloween.

storybild

Pumpkin Pie hos The American Pie Company i Indre By. (Billede: Cecilie Lykke D., Yelp.)

Den 31. oktober er det Halloween. Den amerikanske højtid er efterhånden blevet mere og mere populær i Danmark, og det markeres med forskellige uhyggelige begivenheder rundt omkring i byen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Skal du til Halloweenfest eller ud og samle slik ved dørene, har vi samlet en guide til dig med alt, hvad du har brug for til Halloween lige fra den perfekte udklædning, trick og treat-slik eller en ærkeamerikansk pumpkin pie. Her er fem steder, Yelps anmeldere kan anbefale:


Rebecca M., Frederiksberg: Til efterår pyntes der op med græskar, hekse og spindelvæv i Tivoli. Her kan man bl.a. også møde en flok dansende zombies eller tage med på halloween-optog. Det er så fedt, at der bliver gjort så meget ud af det, hver gang der er et bestemt tema i Tivoli.


Mette J., Hvidovre: Jeg skulle til en temafest, og jeg var helt på bar bund omkring, hvad jeg skulle gøre med udklædning, og her var der heldigvis lidt hjælp at hente. Personalet havde meget travlt, men det giver også god mening, når man besøger butikken i oktober.


Marie F., København: Deres ærkeamerikanske tærter er skønne. Smørgod crust der flager og falder fra hinanden på den helt rette måde, fillings som man ellers kun får i USA - hvis man da ikke bager selv - som coconut cream, bourbon pecan - åh og ikke mindst pumpkin pie!


Laura B., København SV: Jeg valgte græskarsuppen, som var god, cremet og fyldig. Der var ærter i, hvilket jeg først syntes var underligt, men jeg blev ret vild med detaljen undervejs. (Oversat af Yelp).


Camilla Louise S., Amagerbro: For cirka tre uger siden åbnede Den Veganske Butik i en kælder på Rosenborggade og de er allerede kommet godt fra start! Butikken er indbydende, hyggelig, velassorteret og servicen er god.


Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København
Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København

Vegansk er årets største trend i København: Her er fem nye steder
Vegansk er årets største trend i København: Her er fem nye steder

Her er Københavns hotteste kulturtilbud
Her er Københavns hotteste kulturtilbud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx