Af Stine Hansen - 06/07-17 17:19; Opdateret: 07/07-17 13:36

Spis amok: Kom med til VM i tartelet-spisning i KøbenhavnSpis amok: Kom med til VM i tartelet-spisning i København

3....2....1....spis.

storybild

(Billede: David Leth Williams)

I USA spiser de pies og hotdogs på tid. I Danmark er vi mere til lakridsspisning på tid. Men nu kommer der en seriøs spise-konkurrence til byen. Søndag 9. juli er der nemlig uofficielle verdensmesterskaber i tartelet-spisning.

Det foregår på Guldkroen på Nørrebro. Den nye kro, med delikat retromad på menuen, har haft åbent i tre måneder. Rekorden for flest spiste tarteletter er på 25 stk. Jep, 25 tarteletter spist på to timer. Den rekord vil de gerne have slået på Guldkroen. Mange har forsøgt, men det er stadig ikke lykkes.

Derfor afholder de søndag VM-arrangementet på kroen.

Læs også: Anmeldelse: Guldkroen

Konkurrencen starter kl. 20 og indeholder fri bar i øl og vand og alle de tarteletter, der kan spises i to timer. Det koster 425 kr. at deltage.

Lykkes det at slå tartelet-rekorden får man hele herligheden gratis, og man vinder et gavekort il Guldkroen. Sidst men ikke mindst får man også sit navn øverst på tarteletvæggen.

Velbekomme.

Hvad: De Uofficielle Verdensmesterskaber i tarteletspisningHvor: Guldkroen, Fredensgade 11, 2200 København NHvornår: Søndag 9. juli kl. 20Tilmeld dig her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Billede går verden rundt: Ærkefan...
bt.dk
Casper var afhængig af Treo: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx