Af - 12/01-16 11:07

Vintertræt? Her er fem steder, der byder på masser af selvforkælelseVintertræt? Her er fem steder, der byder på masser af selvforkælelse

Brrr. Januar er kold og grå. Få varmen og forkæl dig selv hos nogle af Københavns bedste wellness-steder.

storybild

I Øbro-Hallen på Østerbro kan du blandt andet forkæle dig selv med boblebad, dampbad, sauna og lysterapi. (Billede: Camilla S., Yelp)

Januar er ofte den måned som ingen bare rigtig kan lide. Det er koldt, og solen er gået i vinterhi. Du jager gennem byen i regn, slud eller sne, næsen er rød og kinderne vintertørre, og du spekulerer på om det mon nogensinde bliver varmt igen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

For det ikke skal ende med en vinterdepression, er januar en oplagt måned at forkæle sig selv lidt ekstra i. Heldigvis har København flere wellness-steder, hvor du kan pleje din vintertrætte krop om det så er med lysterapi, en svedetur i sauna eller afslapning i et boblebad. Her er fem steder, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere:Line N., København S: Mit foretrukne spa sted, når det skal være en hyggetur i spa, og det skal være billigt. Deres egne hjemmelavede scrubs til 25 kr, er også super lækre, som man kan bruge i saunaen bagefter! De har også saunagus og det er helt fantastisk og også billigt.Nishitkumar A., Vanløse : Spa-faciliteterne inkluderer dampbad, sauna og jacuzzi. Du kan benytte disse faciliteter uden ekstra omkostninger, hvis du har bestilt massage, og der er ingen tidsbegrænsning, så du kan absolut slappe af og nyde det. (Oversat af Yelp).Dana C., København: Selvforkælelse når det er bedst! Fik endelig taget mig sammen til at få threadet brynene, som jeg har villet prøve længe og er så glad for at have gjort det. (...) Man bliver mødt med et smil fra de søde piger, som virker topprofessionelle.Marie F., København: 90 minutters absolut himmelsk kropsbehandling med tørbørstning, massage, der både tog fat, men føltes utroligt rart og hovedbundsmassage. Ren fordybelse og afslapning. Tiden fløj afsted og hjernen kunne slås fra, så jeg bare kunne ligge og nyde.Mads E., Amagerbro Luksuriøst, pompøst, dyrt, rent, lækkert, velduftende, afslappet ... der er mange ord, man kan sætte på Charlottehaven Fitness & Healthclub, men det skal egentlig forstås mest positivt. Man får virkelig, hvad man betaler for, hvis man er medlem.


Velkommen til det nye år - her er fem steder, der sikrer dig en sund start
Velkommen til det nye år - her er fem steder, der sikrer dig en sund start

GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder
GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx