28/11-15 08:52

24-årig er såret af mange knivstik efter fest24-årig er såret af mange knivstik efter fest

To unge mænd er anholdt efter knivstikkeri på Amagerbrogade i København. De kender sagens offer.

Det var efter alt at dømme et drikkelag - en fest - som løb af sporet, der natten til lørdag førte til, at en ung mand blev såret af adskillige knivstik i København.

Sagens 24-årige offer er lørdag morgen indlagt på hospitalet, hvor personalet arbejder på at redde hans liv. Ifølge politiet var mandens tilstand kritisk, da han blev bragt ind på hospitalet.

Yngre mænd gennembanket og stukket med kniv i Rødovre
Yngre mænd gennembanket og stukket med kniv i Rødovre

Hos Københavns Politi fortæller central efterforskningsleder Youssef Lharraki, at politiet har anholdt to personer. Ifølge ham er det to mænd, som kender offeret i sagen.

- Dem sætter vi i forbindelse med knivstikkeriet, og vi arbejder på at klarlægge deres rolle, fortæller Youssef Lharraki til Ritzau.

Politiet modtog anmeldelsen kort før klokken halv tre natten til lørdag. Den sårede mand befandt sig på fortovet på Amagerbrogade ved Sundbyvester Plads.

Én mand fængslet for knivstik mod 28-årig i Greve
Én mand fængslet for knivstik mod 28-årig i Greve

Tre mænd er fængslet efter knivoverfald i Rødovre
Tre mænd er fængslet efter knivoverfald i Rødovre

Ved gerningsstedet afspærrede politiet i løbet af natten området, mens der blev foretaget efterforskning på stedet. Flere personer blev afhørt, og to er altså blevet anholdt. Det drejer sig om to mænd på 20 og 22 år.

På baggrund af politiets efterforskning skal anklagemyndigheden i København vurdere, om mændenes rolle i forbindelse med knivstikkeriet har en sådan karakter, at man vil kræve dem varetægtsfængslet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx