Af Jeppe Pedersen - 07/11-17 14:42; Opdateret: 07/11-17 14:52

Kan du huske det 'fede svin' fra 'Klovn'? Nu stiller han op til valgetKan du huske det 'fede svin' fra 'Klovn'? Nu stiller han op til valget

Det 'fede svin' fra Klovn stiller nu op til kommunalvalget i Frederiksberg Kommune.

storybild

Casper Christensen og Frank Hvam fra 'Klovn'.

Casper Christensen: 'Hallo dit fede svin mand, mand! Se nu at komme videre. Du skulle se at få dig et løbebånd i stedet for at stå herude, din fede idiot!'

Frank Hvam: 'Så han sur ud?'

Casper Christensen: 'Det ved jeg ikke. Jeg kan ikke aflæse en fed mands ansigtsudtryk.'

Citaterne stammer fra sæson 4 af den danske storhit-serie 'Klovn', hvor Casper og Frank bliver irriteret på en overvægtig mand på golfbanen, der tager sig god tid.

Manden hed Michael Larsen, og han blev i måneder efter 'Klovn'-afsnittet landskendt som 'det fede svin' fra 'Klovn'.

Nu stiller han op til kommunalvalget i Frederiksberg for Frederiksberg Borgerliste.

»Jeg stillede op i 2013 for Dansk Folkeparti, men kom ikke ind. Så nu har jeg stiftet mit eget parti sammen med Frits Steiner. Vi fandt ud af, at vi begge gik ind for, at de ældre bliver forfordelt i forhold til flygtninge. De får ikke den hjælp og omsorg, der er brug for lige nu. Det vil vil gerne hjælpe med,« siger han.

Michael Larsen arbejder til daglig som ejendomsinspektør, men har spillet med i teater og i tv-serier siden 1999, hvor han var med i 'Hvide Løgne'. Senest var med i den nyeste sæson af 'Rita', hvor han spillede slagter.

Selv om det er 10 år siden, at han var med i 'Klovn'. bliver han stadig genkendt på gaden for sin rolle som 'det fede svin' fra 'Klovn'-afsnittet 'Sankt Hans'.

»TV 2 er begyndt at sende det igen, så der er stadig nogle unge, der kommer over og spørger, om det ikke er mig, og så vil de have en selfie. Det er meget sjovt, at folk kan lide det, jeg laver,« siger Michael Larsen, der fortæller, at det var langt vildere, da afsnittet blev sendt første gang.

»Det var ret vildt, lige da det kom. Der fandt jeg ud af, hvor mange der egentlig så det. Der kom der rigtig mange over og ville snakke,« siger Michael Larsen, der dog aldrig er blevet drillet eller råbt af i virkeligheden.

»Nej, og der har heldigvis kun været positive reaktioner på min rolle. 'Klovn' er jo sat op til, at det skal være rigtig hårdt at se på,« siger Michael Larsen.

Ejendomsinspektøren, skuespilleren og politikeren håber på, at det nye parti får et mandat til kommunalvalget 21. november. Og han er forholdsvis optimistisk.

»Chancerne er nok 50/50. Ellers må vi prøve igen i 2021,« siger han.

Udover Michael Larsen, stiller den anden 'Klovn'-skuespiller Troels Munk også op til kommunalvalget, men for Socialdemokratiet. Troels Munk spiller kuriøst nok med i samme afsnit som Michael Larsen. Her spiller han nabo til Franks svigerforældre, Ole og Pyker.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx