Af - 26/09-14 15:45; Opdateret: 26/09-14 17:48

Københavns nye klub: Den er så vild, som du tror...Københavns nye klub: Den er så vild, som du tror...

Skål i selvlysende drinks, bliv høj på lattergas og se på bikiniklædte dansere, der vrider sig i et dampbad. Metroxpress har besøgt den nye natklub Jupiter.

Bildstrecke im Grossformat »

Danserne i dampbadet på Jupiter Club.

Nyeste stjerne på den københavnske nattelivshimmel hedder Jupiter.

Se videoreportage længere nede i artiklen.

Før åbningen lovede ejeren Anthon Louis babyalarmer på herretoiletterne, romersk baderum med glasvægge og et klientel bestående af "cremen af Københavns club kids, unge jetsettere og modefolk".

Det lød åbenbart så vanvittigt, at et medie troede, der var tale om satire.

Ny natklub overvåger dig med babyalarmer på toilettet
Ny natklub overvåger dig med babyalarmer på toilettet

Så selvfølgelig måtte metroxpress efterprøve, om Jupiter virkelig er så vild, som folkene bag påstår. Sidste fredag hoppede vi derfor i stiletterne og satte kurs mod Købmagergade med formidabelt fredagshumør.

Klubben er ikke for alle. For at komme ind skal du være medlem – eller være hot nok til at komme forbi 'pickeren'.

- It's a vibe. Jeg vælger folk, der er glade og smilende, og som ikke er spritstive, lyder det fra den overraskende flinke engelske pige.

Men vi står i døren og behøver derfor ikke stå i kø med resten af den københavnske ungdom, der betaler 100 kroner for at feste på Jupiter. Hvis de da kommer ind.

Populær københavnerbar kræver millionerstatning
Populær københavnerbar kræver millionerstatning

Inde på Jupiter er alt sortmalet på den lidt smadret-smarte måde. Det første syn, der møder os, er et dampbad med glasvægge, hvor to veldrejede, bikiniklædte piger vrider sig i varmen. En lille gruppe drenge følger nøje med i pigernes dans. Romersk bad? Tjek!

Klientellet er en broget skare af 'trust fund'-typer, hvis tasker koster en måneds husleje, wannabe's (som os selv) og amerikanske udvekslingsstuderende. Og så er der masser af hud. Det er dresscoden, bekræfter en garderobepige:

- De fleste er helt nedringede, i høje stiletter og bare ben, siger hun.

En hurtig omklædning på toilettet fra flade sko og efterårsfornuftige strømpebukser til et mere Jupiter-agtigt frækt festantræk er ikke et særsyn.

Klubbens mest populære drink er en selvlysende gin tonic, som bliver din for 100 kroner. Har du lige fået løn – eller har du dine forældres guldkort med i byen – kan du imponere med en flaske champagne serveret med overdimensionerede stjernekastere og konfettikanon, som bæres ind af en pige med seriøs mine.

Eller du kan booke et privat bord til 10.000 kroner, som den flinke fyr, vi møder, har gjort. Han er ikke meget for at blive filmet, men har ikke noget imod at afsløre kriterierne for at blive inviteret med til den private fest i festen:

- Det er bare dem, jeg lige får øjenkontakt med, lyder det fra manden, der er på besøg i hovedstaden fra Aarhus og som har en lind strøm af flotte piger rendende ved det eftertragtede bord.

Efter noget tid på dansegulvet dukker en flot fyr med halvlangt garn op og tilbyder lattergas. En ballon koster 50 kroner og giver 10 sekunders rus. Det viser sig at være hysteriske grineflip værd, selv om det ikke er helt ufarligt at kaste sig ud i.

Cocktailbar sælger farlig gas til uvidende unge
Cocktailbar sælger farlig gas til uvidende unge

Men hvor er babyalarmerne? Vi hverken ser eller hører noget til dem, men ejeren Anthon Louis forsikrer, at de skam er der. Vil man snage i samtalerne på drengetoilettet, skal man benytte toilettet ved indgangen, lyder forklaringen.

Vi skåler i selvlysende drink og bekræfter - Jupiter Club findes.

SE VIDEO FRA JUPITER CLUB HERUNDER.


Har du problemer med at se videoen, så følg dette link.

Har I været på Jupiter? Kunne I have lyst til det? Skriv en kommentar herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alvorlig ulykke: Mand kørt på...
bt.dk
Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Magnussen inden grandprix: Her kan vi...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx