13/03-14 18:29; Opdateret: 13/03-14 19:05

Sønnen til dræbt kvinde er fundet hængt i kælderenSønnen til dræbt kvinde er fundet hængt i kælderen

Sønnen til den 69-årige kvinde, der torsdag blev fundet dræbt i sin lejlighed på Frederiksberg, er fundet død i kælderen til ejendommen.

storybild

Sønnen til den 69-årige kvinde, der torsdag blev fundet dræbt i sin lejlighed, er fundet død i kælderen til ejendommen i nummer 106 på C.F. Richs Vej på Frederiksberg i København. (Billede: Google Maps)

Manden havde hængt sig, siger Jens Møller, der er chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, til Ritzau.

Genbo til død kvinde: Hun døde under vild tumult
Genbo til død kvinde: Hun døde under vild tumult

Han fortæller, at der med al sandsynlighed er tale om en familietragedie, hvor sønnen har dræbt sin mor og derefter begået selvmord i kælderen.

- Vi formoder meget stærkt, at det er sønnen, der har gjort det. Der er ikke nogen vidner til selve hændelsen, men der er nogen, der har set ham forlade stedet, siger Jens Møller.


Person fundet død på Frederiksberg
Person fundet død på Frederiksberg

- Kvinden er dræbt med stump vold, og hun er blevet kvalt, siger han. Københavns Politi fik torsdag klokken 12.31 en melding om husspektakler på adressen C. F. Richs Vej 106, hvor der var hørt råben og anden støj fra lejligheden.

En patrulje blev sendt til stedet, men betjentene kunne ikke komme i kontakt med nogen på adressen, hvorfor de selv skaffede sig adgang til stedet.

Her fandt de den dræbte kvinde. Politiet kom hurtigt på sporet af, at hendes søn angiveligt var involveret, og ved en gennemgang af garage og kælderrum tilhørende den dræbte kvinde blev sønnen fundet.

De pårørende er underrettet, oplyser politiet. Såvel den dræbte kvinde som sønnen vil blive obduceret mandag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx