Af - 17/01-16 15:20

Politiet advarer forgæves: Folk vrimler rundt på livsfarlig isPolitiet advarer forgæves: Folk vrimler rundt på livsfarlig is

Børnefamilier og unge mennesker blæser på livsfare og render rundt på isen på søerne i København.

Bildstrecke im Grossformat »

Københavns Politi kæmper søndag eftermiddag en tilsyneladende umulig kamp for at holde københavnerne væk fra isen, der ligger flot over søerne, der adskiller indre by fra brokvartererne.

Børn og voksne vrimler rundt på isen i det krystalklare og smukke, men også iskolde vejr.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Politiet advarer om, at isen ikke er sikker, og at det er uhyggeligt koldt, hvis man falder i vandet. Det er livsfarligt.


Én af de mange mennesker, som har bevæget sig ud på isen, er 27-årige Bjørn Nielsen, der studerer til daglig.

- Det er hyggeligt at være ude på isen, og jeg har også selv været ude. Det er fristende. Jeg har ikke set nogle skilte som siger, at det ikke er sikkert at gå ud på isen, forklarer han til metroxpress og tilføjer.

- Jeg forstår godt, at politiet er nervøse for om isen kan bære, men de burde sætte nogle skilte op så, vurderer Bjørn Nielsen.

Metroxpress' udsendte så ingen skilte om forbud eller betjente på stedet, som advarer om, at isen er usikker. Og det vækker undren.

- Jeg var ikke klar over, at det ikke var sikkert. Jeg troede faktisk, at der var blevet givet tilladelse til at gå på isen. Danskerne går altid ud på isen, det er skidedumt, men sådan er det, lyder det fra 68-årige Lise Haderup, der arbejder som psykolog.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx