Af - 12/01-17 14:38; Opdateret: 12/01-17 15:28

Haps! Nu kan du få leveret Københavns mest hypede burgere til dørenHaps! Nu kan du få leveret Københavns mest hypede burgere til døren

Iværksætterfirma tilbyder nu at levere burgere fra Jagger og Gasoline Grill til din hoveddør.

storybild

Burger fra Gasoline Grill. (Billede: PR-foto)

Siden Gasoline Grill kom på Bloombergs liste over de 27 bedste burgere i verden, har hypen om burgerbaren ingen ende ville tage. Mange kunder er derfor gået forgæves og blev mødt af skiltet ’udsolgt’. Men nu er der en måde at springe over i køen på.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Take-away-iværksætterne bag Gotipster, Simon Evers og Nikolaj Krag, har i dag lanceret deres nye site Goburger.dk. Siden fungerer som salgsplatform og udbringningsled for burgerrestauranterne Jagger på Istedgade og altså Gasoline Grill – steder der normalt ikke har tilbudt take-away. Fire timer inde i lanceringen er interessen allerede helt enorm.

Dansk burgerbar kåret til en af verdens bedste
Dansk burgerbar kåret til en af verdens bedste

- Der er masser, der har været inde og bestille, og rigtig mange burgerkæder har kontaktet os – så vi holder tungen lige i munden. Interessen er stor, men vi har en aftale om, at vi tager det stille og roligt, så dem i køkkenet også kan følge med – ellers bliver det en dårlig oplevelse for alle, siger Simon Evers.

At Goburger kun repræsenterer to burgerrestauranter er helt bevidst.

Det handler om at gøre det simpelt for københavnerne. De skal ikke bruge tid på valget – det har vi taget for dem ved at vælge de to mest anerkendte aktører på burgermarkedet.

Danskerne har talt: Her får du landets bedste takeaway
Danskerne har talt: Her får du landets bedste takeaway

Burgerne vil blive leveret i noget bestemt emballage og nogle specielt designede tasker, sådan at burgerne stadig er lækre, når de lander ved københavnernes hoveddør. Simon Evers har store forventninger til samarbejdet:

- Burger har været en af de største madtrends i 2016, og det virker som om det fortsætter. Vi har fundet de to bedste burgersteder, og jeg tror på, at det her kan blive en rigtig stor del af vores forretning.

Siggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pause
Siggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pause

Du kan bestille burgerne her.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx