Af - 11/09-14 10:37; Opdateret: 12/09-14 07:09

Flere svimlende dyre lejligheder i KøbenhavnFlere svimlende dyre lejligheder i København

Ni af landets dyrest udbudte lejligheder er i dag til salg i København.

storybild

Indre By er blevet mere attraktiv for udlandsdanskere, og ni ud af ti af landets dyreste lejligheder til salg nu, ligger i det centrale København. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Selv om de stadig udgør en meget lille del af boligmarkedet i København, er der kommet flere af de svimlende dyre lejligheder i byen.

I april blev den hidtil dyreste lejlighed udbudt til 27,5 millioner kroner, og i sidste uge kom der til salg-skilt på endnu en adresse med en udbudspris på 24 millioner kroner. Det viser tal fra Boliga, der samtidig viser, at ni ud af 10 af landets dyreste lejligheder til salg netop nu, ligger i København. Her har blandt andet Tuborg Havn tidligere domineret.

Andelsboliger sælger sig selv
Andelsboliger sælger sig selv

At lejlighederne kan prissættes så højt, skyldes ifølge Phillip Siesby, ejendomsmægler hos Siesby Kapsch, der har de to lejligheder til salg, at København i højere grad end tidligere tiltrækker blandt andet udlandsdanskere.

- København er blevet en international by, det er attraktivt at bo i. Der er kommet masser af flagship-butikker som Stella McCartney og Marc Jacobs. Vi har en af verdens bedste lufthavne og verdens bedste restaurant, Noma. Det, København har, kan du ikke købe dig til andre steder, siger Phillip Siesby og peger også på den gamle bykerne, der med sin historie har noget unikt.

Samme pris: Det går københavnerne glip af
Samme pris: Det går københavnerne glip af

Kun få lejligheder i København ligger i dag i samme liga, siger Phillip Siesby. Men det vil ændre sig.

- Jo mere man bygger rundt om byen, jo mere attraktiv bliver den gamle kerne, og jo mere stiger priserne, siger han.
Ejendomsmægler Jan Fog, der er kendt for at sælge netop luksusboliger, er enig.

Glem whiskybæltet: Her er alle de andre million-villaer
Glem whiskybæltet: Her er alle de andre million-villaer

- Det er helt tydeligt, at vi vil se mere af det her. Jeg har solgt en del lejligheder til tocifrede beløb i år i København, og der er ingen tvivl om, at det vil stige mere. København er blevet populær, alle vil gerne bo der, og det er der købere, der er villige til at betale meget for, siger han.

Phillip Siesby tilføjer:

- Hvis man er vant til at bo i Monaco, London eller New York, så er 27 millioner kroner ikke mange penge for sådan en lejlighed. Den koster 200 millioner kroner i London.


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LA-ordfører: Hash er lovligt om 5-6 år
bt.dk
Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Fik hjertestop i politiets varetægt:...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx