Af Lars Dinesen - 18/08-15 09:26

Trafikåre spærret i København: Lastbil sidder fast under broTrafikåre spærret i København: Lastbil sidder fast under bro

Trafikken på Jyllingevej i Rødovre står stille indtil tirsdag middag på grund af uheld, oplyser politiet.

Trafikken på en af de store trafikårer i nærheden af København er tirsdag morgen gået i stå og har nu været stillestående i flere timer, da en lastbil har sat sig fast under en gangbro, der går over Jyllingevej i Rødovre.

De første meldinger gik på, at vejen ville genåbne omkring klokken 9:00, men ifølge Brian Holm, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, så må bilisterne, som er påvirket af uheldet, væbne sig med lidt ekstra tålmodighed.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Yderligere undersøgelser har vist, at broen skal understøttes noget mere, så Jyllingevej er spærret i begge retninger mellem Tårnvej og Rødovrevej og vil tidligst genåbne omkring frokosttid, siger Brian Holm, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Chauffør rammer vindmøllevinge på rasteplads og omkommer
Chauffør rammer vindmøllevinge på rasteplads og omkommer

Vagtchefen kan ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvor mange bilister som er påvirket af uheldet.

- Vi er ude på stedet og dirigerer trafikken, men uheldet giver helt bestemt nogle trafikale udfordringer. Især på det her tidspunkt, hvor folk er på vej på arbejde, siger han.

Uheldet med lastbilen er sket ud for Jyllingevej nummer 193, oplyser politiet.

div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/mxkbh" data-width="600" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true" data-show-posts="false">


LÆS OGSÅ: Hver sjette offer føler voldtægten er deres egen skyld

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx