Af - 20/05-15 17:19

Københavnere elsker at shakeKøbenhavnere elsker at shake

København er blevet ramt af cocktail-feber, hvor flere og flere er begyndt at gå på cocktailkursus.

- Nu har jeg efterhånden drukket så mange af dem, at jeg tænkte, det var på tide, at jeg selv lærte at lave dem, lyder det fra 28-årige Kim Soo Myung Pedersen, der har meldt sig på et cocktailkursus på Umami i indre København sammen med veninden Carina Arndt Løvenfald.

Se, hvordan det gik i tv-reportagen øverst i artiklen!

Stor interesse
Ifølge Hektor Smedegaard, der instruktør på cocktail-kurset, har tusindvis kursister allerede været i træning for at lære at blande og shake alt fra margaritas, daiquiris og white russians.

- Vi har oplevet så stor efterspørgsel på vores cocktailkurser, at de nu afholdes hele 15 gange om ugen, fortæller Hektor Smedegaard, der oplever, at københavnerne i stigende grad har taget cocktail-kunsten til sig.

-De synes, det er kedeligt blot at servere vin til middagsgæsterne. Det scorer derimod points at kunne shake den perfekte cocktail, siger han.

Jannick Gram, der er barchef på Balthazar, er enig.

- Lysten tog for alvor fart med de skarpklædte reklamemænd i tv-serien Mad Men, og i dag er det ikke bare retro, men en fast del af nattelivet, at drømme sig tilbage til 60’ernes chic og elegance, Jannick Gram.

LÆS OGSÅ: TV: Se ny cocktailbar give Tom Cruise kamp til stregen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Politiet i påske-razzia: Særligt...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx