Af - 05/02-16 10:31

Fashionshow, film og fest – her er din weekendFashionshow, film og fest – her er din weekend

Copenhagen Fashion Week har gode ting på tegnebrættet for din weekend i København. Vi giver dig et overblik.

storybild

Henrik Vibskov modeshow under Copenhagen Fashion Week 2016. (Billede: Polfoto)

Stort modeshow på Rådhuset, foredrag med det franske stilikon Caroline de Maigret og glamourøs fest på Odd Fellow Palæet. En vild weekend venter forude.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

QUIZ: Modeuge eller fastelavn? Se om du kan se forskel
QUIZ: Modeuge eller fastelavn? Se om du kan se forskel

Mød et fransk stilikon

Det franske stilikon Caroline de Maigret er i forbindelse med modeugen i København. Og du kan møde hende. I selskab med skuespiller Ellen Hillingsø, der styrer slagets gang kommer Caroline de Maigret og fortæller om sit liv. Caroline de Maigret er en kvinde, der inspirerer på alle tænkelige måder. Som model, musikproducer, forfatter og upcoming dokumentarist er hun begrebet af en cool pariserinde og meget mere end det. Mød hende på Den sorte Diamant fredag klokken 17.

Modeshow på Rådhuset

Slut modugen af med et brag når modegiganten Zalando inviterer til modeshow fredag i Rådhusets lækre lokaler. Under aftenen vil der være modeshows, og sløret vil blive løftet for, hvilke nye trends du kan vente i fremtiden. Ikke nok med det, har du mulighed for at købe tøjet direkte fra catwalken. Der er altså lagt i ovnen til en aften med fest og farver. Alt imens kan du sippe til drinksog nyde den lækre goodiebag, der også venter på dig. Det hele sker fredag klokken 19.20 på Rådhuset.

Stylingtips, shopping og snacks - modeugen i dag
Stylingtips, shopping og snacks - modeugen i dag

Final party

Ingen modeuge uden en kæmpe afslutningsfest. Denne gang foregår det hele i overdådige omgivelser på Odd Fellow Palæet i Bredgade. CHP Finest står for festen, der beskrives som det største og mest ekstravagante event under dette Copenhagen Fashion Week. Så hop i dit stiveste pus og fest med til den lyse morgen. Det hele løber af stablen fredag klokken 22.

10 års jubilæum

Copenhagen Fashion Week fejrer 10 års jubilæum og derfor inviterer dig 'behind the scene'. Det hele foregår ved Magasin Du Nord, hvor du kan møde folk bag den danske modeverden, se de sjove stilarter gennem tiden og få fortalt anekdoter og 'hemmeligheder' fra modeugen. Arrangementet starter klokken 14 lørdag.

20-årig model: - Jeg er blevet en utrolig god smalltalker
20-årig model: - Jeg er blevet en utrolig god smalltalker

I biffen med Kanye

Slut din hektiske modeuge af i biffen søndag, hvor de viser dokumentaren 'Fresh Dressed'. Filmen skildrer historien om hip-hop set gennem urbanmode og kultur. Kanye West og Pharrell Wiliams er bare to af mange kendte sangere, der er med i filmen. Der er goodiebags for alle deltagerne. Det hele starter klokken 15.

Gratis goodiebags, bobler og dansk modelfilm - oplev modeugen i dag
Gratis goodiebags, bobler og dansk modelfilm - oplev modeugen i dag

Hitter på mx

AnnonceHitter på mx