Af - 08/07-16 10:05; Opdateret: 08/07-16 10:51

Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i KøbenhavnNatklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København

Efter tre år på natklubtronen er det kontroversielle insted Sunday lukket. Tre nye superklubber står klar til at tage over, men kun en kan blive den mest populære.

Patrick Peitzsch har en besked til den danske befolkning. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Arch


Det slidte Zen-skilt er pillet ned, og de legendariske natklublokaler i Indre By har fået en ungdommelig indsprøjtning i form af den tidligere Jupiter-partner Anthon Louis Madsen. Nu skal Remees sted både være for jakkesæt-typerne med hang til popmusik og ’pagne og de seje hipstere.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Beliggenhed: Nørregade 41, København K.

Åbning: 29. april 2016.

Kapacitet: 400 personer.

Musikprofil: Hiphop og elektronisk.

Bagmænd: Remee (Zen), Anthon Louis Madsen (Jupiter, Molly)

Kendistrumf: Remee (- Medina er der tit, bemærker Anthon Louis Madsen)

Dyreste flaske: Cristal champagne, seks liter, 120.000 kroner.

Crowd: - Vi vil væk fra Zen. Vi vil have alle ind. Både hipsterne fra Vestebro, de ’trashy’ typer i læderjakker og også dem med skjorte og blazer. Det er det hele – der skal være plads til alle med god stil, siger Anthon Louis Madsen.

Joker: - Vores tagterrasse og byens flotteste piger.

Sådan kommer man ind: - Vi har en fiktiv gæsteliste for at holde hypen, man skal egentlig bare stille sig op i køen og se sej ud. Så kommer man ind. Det koster 150 kroner, men det er gratis med et medlemskort.

Derfor vinder vi: - Fordi vi er den eneste bordklub i København, og vi vinder, fordi vi har de flotteste piger. Det kommer man langt med. Og så har vi den super fede terrasse. Samtidig har vi to klubber i klubben – et mainroom til en type og resten af huset, der appellerer til nogle helt andre typer.

Anthon Louis Madsen (tv.) og Patrick Peitzsch har tidligere arbejdet sammen, men nu er ægteskabet ovre og klubejerne kæmper mod hinanden.

Panama


Leonardo DiCaprio-lookaliken Patrick Peitzsch står for første gang helt på egne ben, når tema-natklubben Panama slår dørene op ved Palads-biograferne, hvor seniornatklubben Nord hidtil har ligget. Peitzsch er træt af trapmusik, EDM og fyre i sort designertøj og vil lave en ny festoase.

Beliggenhed: Axeltorv 5, København V.

Åbning: Efteråret 2016.

Kapacitet: 666 personer.

Musikprofil: Alt andet end EDM, dancehall og trap.

Bagmand: Patrick Peitzsch (Jupiter, Hive, Sommerklubben)

Kendistrumf: - Fuck de kendte!

Dyreste flaske: Helligt tibetansk vievand, 1 liter, 77.000 kroner.

Crowd: - At være rig og smuk er ikke nok. Du skal også være sjov og et ordentligt menneske. Vi vil væk fra bloggerbørn, key account managers, realityofre, gangstere og c-celebs. Vi er treætte af alt det fake gøgl med bordkunder og lister, vi vil bare hygge os uprætentioøst og intenst, siger Patrick Peitzsch

Joker: - Danmarks første organiske trippy temaklub.

Sådan kommer man ind: - Kom an og prøv vores picker. Hvis du er en cool karakter, der kan bidrage til vores seancer. Men fire fyre i Armani og firkantede Lloyd-sko, der kommer for at klaske en selfie-tagende golddigger i røven, er ikke velkomne her.

Derfor vinder vi: - Vi har en unik lokation. Vi behøver ikke stoffer, vi er stoffet. Vi vinder, fordi vi laver noget personligt, noget unikt og kreativt. Vi malker ikke bare bord-børnene som de andre burhøne-agtige klubber. At være rig og smuk er ikke nok her.

Simon Frank (tv.) og Simon Lennet har tidligere drevet Simons og Sunday med stor succes, og nu har de endnu et stort projekt i støbeskeen.

Chateau Motel


Københavns ubestridte festkonger er Simon Frank og Simon Lennet, det netop har lukket Sunday efter tre år på toppen af hovedstadens festfødekæde. Og de har bestemt ikke tænkt sig at give tronen væk uden kamp. En trone, de har siddet på, siden det sorte hul Simons åbnede i 2010.

I vanlig stil lægger de kanoner et solidt røgslør om begivenhederne og vil ikke afsløre detajler, men en søgning i virksomhedsdatabaser viser, at stedet kommer til at bære det selvmodsigende navn Chateau Motel, og at det skal ligge i flere etager i Knabrostræde 3 i Indre By. Et sted, der tidligere har huset store klubber som Pan og K3.

Samtidig ser det ikke ud til, at partnerskabet med Casper Christensen fortsætter, men det er tidligere kommet frem, at Condesas Mads-Bo Skovlund og Jon Vanggard også bliver partnere.

I et interview med Børsen i juni slog Simon Lennet fast, at stedet kommer til at distancere sig fra det polerede miljø på Sunday:

- Vi skal den anden vej nu. Ned i mudderet hvor diamanterne ligger. Folk blev for gamle og kedelige på Sunday de sidste to år, faktisk. Det orker vi ikke igen.

Beliggenhed: Knabrostræde 3, Indre By.

Åbning: August 2016 under modeugen.

Kapacitet: 600 personer.

Bagmænd: Simon & Simon (Simons, Sunday), Mads-Bo Skovlund (Condesa), Jon Vanggaard (Simons, Sunday). 

Rihanna er i Danmark: Her festede hun i går
Rihanna er i Danmark: Her festede hun i går

Sean blev stukket ned i byen: - Lad det lort blive derhjemme
Sean blev stukket ned i byen: - Lad det lort blive derhjemme

Remee åbner ny vanvittig natklub
Remee åbner ny vanvittig natklub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx