Af - 09/04-15 17:00

Vandet gik under filmen: Biograf hyldet for denne Facebook-reaktionVandet gik under filmen: Biograf hyldet for denne Facebook-reaktion

Biografen Dagmar efterlyste gravid par, der måtte forlade film, popcorn og sodavand i al hast, fordi kvinden skulle føde. Nu har kvinden givet sig til kende.

storybild

(Billede: Polfoto)

Tirsdag aften fik Rie Nisanthi Kristensen og hendes mand sig noget af en overraskelse, da vandet pludselig gik hos den gravide kvinde midt under filmen Selma i biografen Dagmar.

Parret måtte i al hast forlade biografsalen og køre på hospitalet, så kvinden kunne føde.

Dagmar gik efterfølgende ud og efterlyste parret på Facebook med nedenstående besked om, at parret kunne få deres billetter ombyttet til en anden film, når de igen er klar til en biograf-tur.

Til det højgravide par der forlod Dagmar i hujende hast mod fødestuen i går:Når vandet går er der selvfølgelig ikke...

Posted by Nordisk Film Biografer Dagmar on Wednesday, April 8, 2015

Facebook-posten fik tusindsvis af danskere til at like opslaget og dele biografens efterlysning.

Den nybagte mor har siden hen kontaktet biografen på Facebook.

- Min mand og jeg sidder efter en veloverstået fødsel med vores lille søn i armene, da det pludselig vælter ind med beskeder om at vi er efterlyst på diverse medier, skriver hun.

- Vi er meget glade og rørte over at I har sat så meget i værk for at finde os, samt alle de mange likes og søde ord fra folk der har kommenteret på jeres opslag.

Dagmar Biografen havde - med biografens eget navn i tankerne - et godt bud på, hvilket navn parret kunne give deres nyfødte barn, hvis det blev en pige. Men det bliver ikke aktuelt, fortæller den nybagte mor på Facebook.

- Vi glæder os til at kigge ind forbi Dagmar bio med vores lille søn når vi er kommet os over fødslen og har vænnet os til den nye tilværelse. Endnu engang tusind tak for jeres fantastiske service plus alle de skønne hilsener, skriver Rie Nisanthi Kristensen på Facebook.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx