Af - 04/03-16 08:33

Weekendguide: 1.000 gratis flødeboller og en helt særlig cocktailWeekendguide: 1.000 gratis flødeboller og en helt særlig cocktail

Weekenden venter – og der er masser af spændende ting på tapetet i København! Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i hovedstaden.

Bildstrecke im Grossformat »
VESTERBRO. Oehlenschlægersgades kulturelle hotspot, Vess, inviterer hele weekenden byboerne til udstillingen Københavnerrum, hvor en række kunstnere med forskellige medier som video, tekst, fotoer og endda GIF's vil lave en anderledes byvandring på bare 20 kvadratmeter. Ferniseringen bliver skudt i gang i aften klokken 18 med øko-øl og dj. Det er kulturmagasinet Vink, der sammen med Vess står bag. INDRE BY. Stella Polaris-bagmand Kalle Bremer udvider festimperiet, når han i dag lancerer hyggebaren Kalle Bodega i Studiestræde. Målet er at lave en moderne bodega, hvor folk kan hygge sig, som sad de hjemme hos sig selv midt i en privatfest. Det betyder blandt andet dart, rafling og et barkort, der byder på øl og drinks, men ikke smarte cocktails. INDRE BY. Stormagasinet Illum fejrer i morgen sin 125 års fødselsdag med pomp og pragt. Fra klokken 10 inviterer landets ældste stormagasin til jubilæumskage, bobler og lækker musik. Samtidig kan man gøre et godt kup, da en lang række produkter er sat ned til 125 kroner. ØSTERBRO. Social Foodies fejrer i morgen butiksåbning på Østerbrogade 128 ved at byde på gratis smovs til de sliksultne københavnere. 1.000 flødeboller og 500 liter is er produceret til dagen, og samtidig vil et afrikansk kor bestående af 13 mand sørge for, at også øregangen får en sød behandling. Social Foodies er en socialbevidst virksomhed, der prioriterer, at leverandørerne fra Afrika går gode vilkår. ØSTERBRO. Danmarks bedste bartendere støder søndag sammen på Langelinie Pavillionen, hvor DM i cocktail bliver afholdt. Det er helt i orden at møde op med solide tømmermænd, for den tidligere DM-vinder Rolf Bender har til lejligheden kreeret en såkaldt reparationscocktail, der kan få kroppen tilbage i gear. Adgang til arrangementet koster 60 kroner, og det hele shakes i gang klokken 14.

Weekenden er lige om hjørnet. Vi guider dig til fem ting, du kan bruge den på.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker i København i weekenden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx