Af - 23/11-16 14:20; Opdateret: 23/11-16 14:37

Distortion måtte sige nej inden ny fest: Dj ville spille i 24 timerDistortion måtte sige nej inden ny fest: Dj ville spille i 24 timer

Den københavnske folkevest vender lørdag tilbage med et vinterrave på 12 timer med kun et enkelt navn på plakaten.

storybild

Festivalen Distortion er i weekenden tilbage på Refshaleøen med et vaskeægte vinterrave. (Billede: Simon Læssøe/Scanpix)

En time er meget normalt. To timer er normen. Og enkelte gange flotter natklubberne sig og lader den samme dj diktere musikken i hele tre, fire eller fem timer – ofte ledsaget af ordene ’maraton-dj-set’, som var det en anden udholdenhedsprøve at stå bag pulten.

Det er dog det rene vand i forhold til de strabadser, der venter duoen Pachanga Boys, som lørdag er eneste navn på plakaten ved Distortions vinterrave.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I 12 stive timer skal den elektroniske duo optræde i lokalerne på Pladeværkstedet.

Men når ens største hit hedder ’Time’ og kort fortalt handler om at glemme netop tiden, så er det halve døgn næsten ikke nok.

Pachanga Boys består af tyske Superpitcher og mexicanske Rebolledo.

- De ville gerne spille uafbrudt i 24 timer, men jeg tror ikke, det virker i Danmark. Vi har ikke den kultur her, siger Distortion-bagmand Thomas Fleurquin.

Han beskriver i øvrigt halvdelen af duoen, Kompakt-bagmanden Superpitcher, som ’verdens bedste dj’, og lægger ikke skjul på at han forventer en helt særlig fest, som københavnerne langtfra er vant til.

- Jeg kan love et ægte rave, hvor vi trækker den til det yderste. Man kan virkelig komme i trance i musikken og glemme alt om regler og den kedelige hverdag. Det handler om at strække tiden – at lave en fest hvor man mister sig selv og netop glemmer tiden.

Vinterudgaven af den københavnske folkefest byder ud over den mexicansk-tyske duo på rullende rytmer.

Den nærmest legendariske 666-raverbus er nemlig brudt sammen, og i stedet præsenterer Distortion en helt ny rullende klub i form af en omdannet HT-bus, der skal fragte gæsterne til Refshaleøen.

Arvtageren til den legendariske 666-raverbus bliver i weekenden præsenteret.

Tre gange tidligt på aftenen kører bussen fra Knippelsbro i retning mod festøen – og på bussen sørger et solidt line-up af dj’s for, at det bliver en tur, man kommer til at huske.

Og måske bliver det også til en æresrunde, når byens klubber lukker. Det heftige vinterrave fortsætter nemlig, til vintersolen for længst er stået op.

- Jeg kan ikke afvise, at vi også henter folk midt om natten, hvis vi får lyst. Hold øje med Facebook, for ved 3-4-5-tiden kan det være, vi henter folk, siger Thomas Fleurquin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx