Af - 11/10-16 12:51; Opdateret: 11/10-16 13:19

Taxikrigen fortsætter: Uber sætter prisen ned med 16 procentTaxikrigen fortsætter: Uber sætter prisen ned med 16 procent

På et pressemøde har kørselstjenesten netop offentliggjort, at de sætter prisen ned i København. En tur til 20 kroner, vil fra på torsdag koste 15 kroner.

Bildstrecke im Grossformat »

Det bliver nu billigere at køre med Uber.

Så er der kastet nyt brænde på bålet i taxikrigen i København. På et pressemøde, der stadig er i gang, har kørselstjenesten Uber netop meddelt, at de fra og med på torsdag sætter priserne ned med 16 procent i København. Det skriver Uber i en pressemeddelelse.

Det betyder, at en Uberchauffør fra på torsdag af kun vil kræve 15 kroner for en tur, der før kostede 20 kroner. Per kilometer bliver det nu én krone billigere at køre med Uber i København, og per minut bliver det 0,5 krone billigere.

Prisreduceringen sker efter, at Uber tidligere i år nedsatte priserne i Prag, London og New York, og herefter erfarede de, at omsætningen steg.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Taxibranchen har tidligere været ude og kritisere Uber, som de kalder unfair konkurrrence og som skyld i, at de mister indtægter.

Uber-chef: Alle chauffører ved at de er skattepligtige
Uber-chef: Alle chauffører ved at de er skattepligtige

- Når Uber vælger at sætte priserne ned, så må det være fordi kunderne er begyndt at fravælge Uber, siger formanden for Dansk Taxi Råd, John Lindbom til TV 2 Lorry som reaktion på Ubers prisbombe.

- Vi kunne sikkert også sætte prisen ned med 50 procent, hvis ikke vi betalte skat - men det gør vi jo. Og så holder jeg fast i, at de kører ulovligt. Derfor vælger mange dem fra - og det er vel derfor, de forsøger at sætte prisen ned nu, lyder det fra John Lindbom.

Trods byretsdom: 47 flere er sigtet for Uber-kørsel
Trods byretsdom: 47 flere er sigtet for Uber-kørsel

Uber-chauffører har i byretten fået dom for, at deres kørsel er ulovlig, men sagen er anket til Landsretten.

Taxi-branchen i frit fald: Mister 500.000 ture på et år
Taxi-branchen i frit fald: Mister 500.000 ture på et år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx