Af - 24/10-16 12:06

Kendis-kok i kamp for Amager FælledKendis-kok i kamp for Amager Fælled

Kampen mod nybyggeri på Amager Fælled får ekstra momentum op til demonstrationen den 31. oktober, nu hvor kendis-kokken Nikolaj Kirk har meldt sig under fanen.

storybild

Kok, levemand, tv-vært, underhold og -viser. Kært barn har mange navne, og nu kan Nikolaj Kirk også smide aktivist på cv'et. Han opfordrer med en video og et Facebook opslag folk til at demonstrere mod nybyggeri på Amager Fælled og at presse politikerne til at stoppe selv samme byggerier. (Billede: Claus Fisker)

- HJÆLP AMAGER FÆLLED …

Sådan starter Nikolaj Kirks opråb på Facebook til både almindelige københavnere og politikere inde på Københavns Rådhus.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Kokken og aktivisten, der de seneste år vel nok er mest kendt for den ene halvdel i det populære DR-program Nak og Æd, har lavet en film om at ‘råbe hjælp for naturen på Amager Fælled,’ som han selv udtrykker det.

Menneskering skal demonstrere imod byggeri på Amager Fælled
Menneskering skal demonstrere imod byggeri på Amager Fælled

Filmen har på nuværende tidspunkt været set over 150.000 gange og langt størstedelen af kommentarerne giver Nikolaj Kirk ret i, at der ikke skal bygges i den mange tusinde år gamle og uberørte natur ude på øen.

- Naturen kan ikke selv tale, vi skal tale for den ... Venner jeg synes vi skal hjælpe og mødes og vise vores forsvar for Amager fælled. Husk de stjæler den vilde natur for fremtiden børn i byen, skriver Nikolaj Kirk videre i sit opslag, hvor han opfordrer folk til at møde op til demonstrationen ved Ørestad Gymnasium mandag den 31. oktober klokken 16.30.

København vil have camping-turister på fredet fælled
København vil have camping-turister på fredet fælled

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx