Af - 28/07-16 10:45

Klubbagmænd giver 1000 gratis medlemskaber væk til nyt in-stedKlubbagmænd giver 1000 gratis medlemskaber væk til nyt in-sted

Bagmændene har blandt andet Sunday, Simon's og Condesa under bæltet.

storybild

Arkivfoto (Billede: Privatfoto)

Ingen pickere, ned med priserne, dragqueens og op for stemningen.

Det er opskriften på festguruerne Simon Frank, Simon Lennet og Mads-Bo Skovlunds nye klub, der kommer til at fylde lokalerne på Knabrostræde 3, som mange sikkert vil huske som den gamle homoklub, Pan.

Torsdag giver de 1000 gratis medlemskaber væk til klubben, Chateau Motel, der åbner med særarrangementer under den københavnske modeuge fra den 11. august. Den officielle åbning ligger den 19 og 20. august.

Det skriver Børsen Pleasure.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.


Metroxpress har tidligere skrevet om, at den nye klub er på vej efter at de to Simon'er har valgt at lukke den eksklusive natklub Sunday, hvor komiker Casper Christensen også var partner.

Casper Christensen lukker populær natklub
Casper Christensen lukker populær natklub

Nu er der kun rutinerede festmagere tilbage efter tre år på toppen med Sunday, men der skal nye boller på suppen. Det skal være slut med, at festen kun er for dem, der har penge.

- Du kan sagtens sidde godt og have en drøm af aften og bruge alle de penge, der kan være i en tyk mands mave – det er der præcis plads til på Chateau’et – men der er også plads de til otte 21-årige skatertøser fra Berlin, der drikker vodka fra flasken og nægter at gå hjem, før de har hørt en technoudgave af Baby Hit Me One More Time, siger Simon Lennet til Børsen Pleasure.

Klubben, der er fordelt over fire etager kommer til at have fem forskellige hjørner med blandt andet en bodega, et klubdansegulv, cocktail-lounge i fransk stil og et lyserødt hjørne, hvor det bliver muligt at synge karaoke.

VIDEO: Her fester Rihanna på dansk natklub efter koncert
VIDEO: Her fester Rihanna på dansk natklub efter koncert

Kapaciteten på omkring 600 gæster kommer til at være en broget skare, og det bliver en udfordring for klubbens bemanding at få festerne til at fungere på samme tid. I stedet for de berygtede 'pickere,' arbejder klubben med to hovedtjenere, der vælger folk ud i køen. De taler ikke sammen, så man har altså to chancer for at blive udvalgt til at blive lokket indenfor.

- Den sværeste fest at lave er den, hvor du har 12 skaterpiger i det ene hjørne, en mand i Versace-blazer med russiske fængselstatoveringer i det andet og fire drags med englevinger midt i mellem. Det er dén dynamiske fest, vi går efter at lave hver aften, og det kan vi kun, hvis vi improviserer i døren, siger Mads-Bo Smith til Politiken.

Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København
Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København

I løbet af torsdagen giver festkongerne 1000 medlemskaber væk på deres hjemmeside. Find den her.

Chateau Motel lancerer i øvrigt også sin snapchat-konto i dag. Man kan følge med på 'Chateaumotel.'


LÆS OGSÅ: Remee danner par med fest-konge: Så vild bliver deres natklub

LÆS OGSÅ: Dansk jetset-DJ indtager historiske klub-lokaler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx