Af - 30/09-14 16:06

Legendariske lokaler overtages af GorillaLegendariske lokaler overtages af Gorilla

På torsdag kommer der igen liv i Karrierebars gamle lokaler, når folkene bag Retour og Pluto slår dørene op til en ny restaurant i Kødbyen.

storybild

Ny restaurant rykker ind i Kødbyen i Karrierebars gamle lokaler. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Lokalerne har været tomme og døren låst, siden Karrierebar i juni drejede nøglen om og forlod Kødbyen efter godt syv år som hip Vesterbro-restaurant. Men på torsdag kommer der igen liv i Flæsketorvet 63, når folkene bag Retour og Pluto slår dørene op for et nyt spisested under navnet Gorilla.

Ikonisk bar i Kødbyen er lukket
Ikonisk bar i Kødbyen er lukket

- De seneste år er der åbnet rigtig mange gode spisesteder i området, og med sine rå lokaler er Kødbyen lige i vores ånd. Karrierebar var de første, der åbnede restaurant i Kødbyen, så der er noget historisk over, at vi overtager deres lokaler. Men det er også de store lokaler, der gør det oplagt for os at være her, siger medejer Jesper Marcussen.

Kendt ølbar går rock’n’roll
Kendt ølbar går rock’n’roll

De ekstra kvadratmeter giver nemlig plads til blandt andet et lille bageri og store pastamaskiner, som skal i sving til det Middelhav-inspirerede menukort. Det skal også være med til at give Gorilla en mere simpel stil end restauratørernes øvrige spisesteder.

Københavnerne skal have nattero: Nej til nye bevillinger
Københavnerne skal have nattero: Nej til nye bevillinger

- Menuen bliver mere ‘snack’et’ med portioner i mindre størrelser, så man kan komme igennem flere forskellige retter og i højere grad dele hen over bordet og være fælles om det, siger Jesper Marcussen og tilføjer, at priserne også bliver en tak lavere, da man regner med at et lidt yngre publikum end i Indre By.

Omkring årsskiftet får Gorilla også nye naboer, når Mikkeller åbner brewpubben Warpigs ved siden af.


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
Trump aflyser møde med Nordkorea: Læs...
bt.dk
LTF-medlem udvises af Danmark
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx