Af - 18/04-16 14:32; Opdateret: 18/04-16 14:56

Remee åbner ny vanvittig natklubRemee åbner ny vanvittig natklub

Hitproduceren og X Factor-dommer Remee er klar med afløseren for natklubben Zen.

Bildstrecke im Grossformat »

ARCH åbner officielt på lørdag.

I weekenden bliver et nyt kapitel skrevet på Københavns mest festlige adresse.

Siden 1920'erne har legendariske dansesteder og natklubber huseret på Nørregade 41 – og på lørdag åbner ARCH til en ny æra.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Bagmanden er Remee, som i februar lukkede Zen på samme adresse og siden har fokuseret på at lave en ny natklub, der sprænger rammerne for, hvad der er set i København.

Remee: Derfor lukker jeg populær natklub
Remee: Derfor lukker jeg populær natklub

Det skal blandt andet ske med en eksklusiv indretning med hele 80 tons interiør produceret i seks forskellige lande, kunst på væggene for millioner og underlige påfund som en champagneautomat, et kysserum og en klub-i-klubben, hvor der bliver plads til bare otte personer.

- Jeg mener helt ærligt, at København har brug for at træde i karakter. Vi har gemt os i skyggen af andre storbyer, når det kommer til kvalitet i nattelivet. Det er grunden til, at vi har skabt ARCH. Vi har villet skabe noget ærkekøbenhavnsk, som er inspireret af mine oplevelser over hele verden. Og det, synes jeg, er lykkedes, siger Remee.

Det dækker blandt andet over kunst fra verdenseliten og en musikprofil skabt af det danske dj-ikon Djuna Barnes.

Natklub forarger IGEN - korsfæstede kvinde og dværg
Natklub forarger IGEN - korsfæstede kvinde og dværg

Remee har i sin indretning af den nye klub skelet til den legendariske jazzklub Montmartre, som lå på samme adresse. Musikprofilen bliver alt fra klassisk musik over R&B til housemusik.

Samtidig er inspirationskilderne ifølge produceren tv-serien Mad Men, de klassiske James Bond-film og Andy Warhols studie The Factory.

- Klubben er skabt med stor respekt for adressens storhedstid som en af verdens bedste jazzklubber og livevenue, siger Remee.

Remee lukker eksklusiv natklub: Åbner nyt 'univers'
Remee lukker eksklusiv natklub: Åbner nyt 'univers'

Den officielle åbning løber af stablen på lørdag, og rygterne går på at en række internationale kendisser vil deltage i festen.

Selv om der er sket mange gode ting i Københavns natteliv i de sidste par år, mener vi stadig, at der er et kvalitetsniveau, der endnu ikke er udforsket.

Remee om ARCH.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx