Af - 04/12-15 10:37

Weekendguide: Gratis øl og drinks, billig mode og enormt pladesalgWeekendguide: Gratis øl og drinks, billig mode og enormt pladesalg

Weekenden venter – og der er masser af spændende ting på tapetet i København! Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i hovedstaden.

Bildstrecke im Grossformat »
Rantzausgades hyggelige ølbar, Kølsters Tolv Haner, fejrer gennem hele lørdagen, at man i et år har skænket delikat bryg op til glade gæster. Stedets første fødselsdag bliver markeret med gratis øl, og der er også grillpølser fra barens helt egen gris – leveret af Kjøbenhavns Pølsemageri. Samtidig vil Christiansø-orkesteret Månestøv spille op til dans, mens Nixxon og DJ White Snake Zombie vender plader. Søndag er baren (tømmermænds)lukket. Det tidligere marskandisercentrum Ravnsborggade er efterhånden blevet Nørrebros foretrukne café- og bargade. Og i dag kommer der endnu en af slagsen, når baren Lúlú slår dørene op for en såkaldt rullende åbning. Det betyder, at gæsterne inviteres indenfor, hvor de kan komme med tanker og ideer om alt fra indretningen til barkortet. Lúlú ligger på Ravnsborggade 12 og byder på gratis cocktails og øl indtil klokken 20 – både fredag og lørdag. Det anerkendte danske modebrand Wood Wood inviterer lørdag fra klokken 11 til 18 til udsalg i deres Wood Wood Museum-forretning på Frederiksborggade 54. Her vil det være muligt at sikre sig store besparelser på mærkets kollektionsprøver – helt ned til 80 % kan man spare, hvis man er en af de hurtige. De store besparelser gælder dog ikke forretningens andre brands. 30 stande fyldt med gode tilbud på secondhand-tøj og -sko danner søndag fra klokken 10 til 16 rammerne om julemarkedet Copenhagen Secondhand Bazar i Abasalons Kirke på Vesterbro. Mens man handler, er der live julemusik i den tidligere kirke. Man skal dog ikke kun slæbe ting med hjem. Værestedet Hellebro for unge hjemløse benytter arrangementet til at samle gamle ting, og derfor opfordres de besøgende til at slæbe tøj, sko, soveposer og dyner med fra gemmerne, som vil gøre en stor forskel for værestedet i Sydhavnen. Der er gode muligheder for gyldne fund og unikke julegaver, når Nørrebrohallen søndag slår dørene op til årets sidste plademesse. Mere end 100 stadeholdere sælger ud af tusinder af gamle vinyler, som dækker over alle tænkelige genrer. Arrangementet kører fra klokken 11 til 16, og prisen for at komme ind er 40 kroner. Priserne hos stadeholderne – hvor både sælgere fra Japan, Tyskland, England, Sverige og USA vil være til stede – begynder ved slagtilbud til en rund 10'er og går helt op til flere tusinde kroner for unikke lak-fund.

Se weekendens bedste begivenheder ved at bladre i galleriet.

Weekenden er lige om hjørnet. Vi guider dig her til fem ting, du kan bruge den på.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker i København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Vegetarer kan mangle kritisk vitamin:...
bt.dk
'Gør Facebook dig i dårligt humør?...
bt.dk
To unge fra bandemiljøet får 13 års...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx